makeup

Watermelon Soda

Tällä hetkellä ainoa omistamani Jeffree Starin tuote – enkä tällä hetkellä näe syytä omistaa enempää – on viime kesäkokoelman Watermelon Soda. Tämä oli sellainen väri, joka vain oli pakko saada, enkä löytänyt sille dupea.

Watermelon Sodan pakkaus oli kirkkaan keltainen ja itse putkilon korkkikin on keltainen, kun se normaalisti Jeffree Starin nestemäisissä huulipunissa on pinkki korkki. Muuten pakkaus on samanlainen. Applikaattori on tosi mukava, se on hieman kaartuva, joten se mukautuu huulten muotoon. Sillä saa myös helposti siistit rajat huuliin.

jeffree_star_watermelon_soda

jeffree star_watermelon soda

Itse Watermelon Soda on korallinen pinkki, tosi kirkas. Valaistuksesta riippuen se on joko tosi pinkki tai tosi korallinen. Tuote on tosi vesimäisen ohut, mutta täysin läpikuultamaton yhdellä kerroksella. Sävy on kaunis, mutta näin kirkkaassa huulien sisäpinnan kuluminen näkyi selvästi muutamien tuntien jälkeen.

jeffree_star_watermelon_soda

jeffree_star_watermelon_soda

Moni on kehunut Jeffree Starin nestemäisiä huulipunia sen verran, että itse odotin jotain enemmän. En tiedä mitä, mutta ainakin pysyvyys sekä tunne huulilla oli aika samanlainen Colourpopin satiinipunien kanssa. Ei tämä kuivattavin huulipuna ollut, mutta muutamien tuntien jälkeen teki mieli lisäillä huulirasvaa.

jeffree_star_watermelon_soda

Tällä hetkellä oma suosikkini nestemäisistä huulipunista löytyy Huda Beautyn tai Jouerin valikoimasta – pysyvyydessä ja käyttömukavuudessa.

Onko teillä suosikkeja Jeffree Starin tuotteista?

2 Comments

  • Salka

    Ei ole kokemusta, ja jotenkin mulle on tullut sellainen “mjääh”-fiilis koko tyypistä 😛 Kaunis sävy punassa, mutta olen huomannut joidenkin punien rapistuvan tosi herkästi ja en sellaisia enää mieluusti omiin kokoelmiini haluaisi ( vaikka tosin nämä taitavatkin ollla huulikohtaisia kokemuksia 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.