family,  makeup,  music,  travelling,  Yleinen

Vuosi 2019 – recap

Instagram #bestnine2019

@henna.vee

Spotify Top 10

Täytyy myöntää, että itse yllätyin Evergreyn End of Silencen olemisesta kolmanneksi kuunnelluin biisi tänä vuonna. Poissaoloaan loistavat loppuvuodesta/kesällä löydetyt Conception (ex-Kamelotin laulaja Roy Khanin vanha yhtye aloitti viime vuonna uudestaan levyttämisen) ja tietysti Insomniumin uusin levy tuli niin myöhään vuodesta, että vaikka Pale Morning Star on ollut päiviä repeatillä, niin ei se yllä enää mitenkään top-listalle.

Itse asiassa kuuntelin tänä vuonna vähiten Spotifyta viimeiseen viiteen vuoteen, sillä olen yrittänyt kuunnella Audiblea (varsinkin Necronomiconin melkein 30 tunnin kuuntelu söi sen ajan täysin pois musiikin kuuntelusta).

Kirjat

Ja Necronomiconista puheen ollen, se on ainoa kirja jonka luin – tai siis kuuntelin – koko vuonna loppuun. Aloitin jo Gotta Get Theroux This (Louis Theroux’n elämänkerta), mutta en ehdi sitä kyllä kuunnella loppuun enää.

Lisäksi kesken ovat vielä Rob Grantin Fat ja David Mithcellin Thinking About It Only Makes It Worse: And Other Lessons From Modern Life. Nämä ihan fyysisinä kirjoina, molemmat hengaavat yöpöydällä, mutta jostain syystä hengaan enemmän kännyllä kuin luen kirjaa iltaisin. Ei ehkä hyvää mun unelle. Ja Kindleäkään en muista koska viimeksi olen senkään ladannut.

Jos haluatte seurata, että eteneekö mun luku-/kuuntelu-urakka mihinkään ensi vuonna, niin Goodreadsissä voi lisätä minut kaverikseen: https://www.goodreads.com/user/show/5268526-henna (Henna V).

Meikit

Olin monta viikkoa vuodesta työmatkoilla, joten mun suosituimmat meikit olivat aika pitkälle reissukokoisia ja helppoja muutenkin – esim. MACin vanha Cinderella-luomivärikuusikko, jolla saa helposti työmeikin tehtyä.

Uusimpina lemppareiksi nousivat LA Splashin glitterlinerit – ovat muuten hyviä ja jos Urban Decayn vastaavista ei löydy kivaa sävyä, niin näissä on lisää valinnanvaraa.

Hourglassin Caution-ripsiväri nousi tämän vuoden suosikkiripsiväriksi, mutta en ole ostamassa uutta ennen kuin käytän kaikki vanhat jemmassa olevat ripsarit loppuun. Ja niitä löytyy “muutama”.

Ihan mikä tahansa huulirasva! Olen ihan loppumetreillä – enää 2 viikkoa noin jäljellä – isotretinoiinikuuria, jonka jälkeen ehkä tämä huulten kuoriminen helpottaa. Olen kokeillut kymmeniä eri huulirasvoja ja mikään ei oikeastaan tehoa. Öisin Laneigen Lip Sleeping Mask on ollut parhain ja päivisin käytän ihan mitä vain ja sen päälle huulikiiltoa, jotta huulet edes voisivat näyttää vähän paremmilta. Huulirasvoja on kulunut ja jos saan joskus tehtyä postauksen loppuvuoden loppuneista tuotteista, niin näette kuinka monta niitä on – ja osa on jo mennyt roskiinkin.

Matkat

Tänä vuonna matkustettiin tyttären kanssa tasan Kööpenhaminaan – johon sitten jouduin työmatkalle heti parin viikon päästä uudestaan. Ja työmatkat suuntautuivat Tallinnaan. Itsenäisyyspäivän viikonloppu vietettiin Berliinissä kavereiden tupareissa, eli kovin pitkällä en ole ollut, mutta ihan tarpeeksi paljon poissa kotoa.

Keikat

Tänä vuonna ei juuri olla oltu musiikkikeikoilla – Sabaton/Amaranthe/Apocalyptica oli marraskuun loppupuolella ja Moonspelliä käytiin kuuntelemassa marraskuun vikana viikonloppuna.

Sen sijaan komediakeikoilla käytiin muutamaankin kertaan – Dylan Moran, ja parin viikon päästä Eddie Izzard, ja siitä parin viikon päästä Dara O’Briain.

Ensi vuonna tiedossa on TUSKA pitkästä aikaa, sillä Korn, Insomnium ja Belzebubs. Ehkä myös Jinjer ja Gojira. Ja onhan meillä yksi komediakeikkakin tulossa – Russell Howard.

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!

2 Comments

  • LauraKatarooma

    Lisäsin sut kaveriksi GoodReadsissa.

    Meikä oottaa heinäkuuta ja Rock in the Cityä. Keikoilla ei tuu käytyä muuten. Sabatonin haluaisin kyllä nähä! Ja ikihaave ois nähä Nightwish ku se oli mun teinivuosien suuri rakkaus.

    • Henna V

      Mä olen kuullut Nightwishin livenä vuonna 2003, mutta en nähnyt – festarilla olin jo teltoilla. Floorin kanssa olisikin kiva nähdä livenä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.