lifestyle,  makeup

Vuoden parhaat

Se olisi sitten tämän vuoden vika päivä ja aika listata tämän vuoden parhaat tuotteet, elämykset ja asiat. Tämä ei ole ollut ihan paras vuosi lapsen vaikeamman sairaustilanteen takia sekä omakaan fiilis ei nyt ihan paras ollut. On silti kuitenkin aika paljon kivoja asioita ja juttuja tapahtunut tänä vuonna, joten unohdetaan ne naamavärkin alaspäivän vetävät jutut ja keskitytään niihin kivoihin.

Aloitetaan vaikka ihan vain meikeistä, sillä pohjimmiltaan tämä blogihan on edelleen kosmetiikkablogi, vaikka viime aikoina lifestyle on vienyt voiton. Ja tämä ehkä “varoituksen” sanana, että tästä eteenpäinkin lifestyle tulee olemaan suuremmassa roolissa kuin ehkä mitä se alkuvuodesta oli blogissa. Jo pelkästään senkin takia, että tämän vuoden aikana olen huomannut, että kosmetiikka – vaikka se onkin aivan ihanaa ja kivaa – on silti kallista ja vie liikaa tilaa eli yritän vähän hillitä omaa kosmetiikan ostamista. Tämän takia rahaa ehkä tulee sitten tuhlattua enemmän muihin juttuihin.

Mutta siis se kosmetiikka. En aio jokaisesta kategoriasta valita parasta, vaan vain ne, jotka oikeasti ovat pysyneet suosikkeina pitkään ja joita on ehkä tullut käytettyä enemmän kuin yksi purkki.

Ensimmäisenä Sensain Eyebrow Pencil. Kulutin syksyllä ensimmäisen täytekynän loppuun ja kävin kipittäen Stockmannilta hakemassa seuraavan. Vaikka Anastasiankin kulmakynä oli hyvä, niin sen kanssa kulmien laittaminen vei pidempään, sillä kynä oli hieman kovempi ja kapeampi. Tämä Sensai on aivan mahdottoman hyvä, saa nätit kulmat, helposti. Sävynä Grayish Brown, sillä Soft Brown on jopa minulle liian vaalea ja lämmin.

Samassa kuvassa näkyy myös MACin Mylar, joka vain nyt on sellainen luomivärin sävy, että sitä on pakko olla. Onkohan tämä jo kolmas omistamani? Ja tätäkin käytetty ainakin puolet jo… Todella vaalea, sopii hyvin kulmaluun sekä silmän sisänurkan korostukseen. Jokapäiväisessä käytössä! Jos olet yhtä vaalea kuin minä ja kulmaluuväri haussa, niin suosittelen katsastamaan tämän.

Ehkä hieman yllättävä valinta näin vartalon rasvaamista inhoavalta, mutta Vaselinen spray-vartalovoiteet ovat ihan ehdottomia varsinkin näin laiskalle kuin minä. Hieman spreijaamista ja se on sitten siinä. Iho pysyy kosteutettuna pitkään ja tuntuu ihanan pehmeältä. Kaikki mitkä on käytössä, olen saanut blogin kautta tai Livboxista, mutta ihan varmana marssin kauppaan ostamaan lisää, kun ne loppuvat. Eikä se Vaselinen ihan normaalikaan vartalovoide ole huono, ei vain näin helppo.

Tuoksuista eniten käytössä on ollut Cleanin Skin. Todella helppo tuoksu ja sen verran mieto, että varmaan ei saa muita bussimatkustajia haukkomaan henkeään.

Siitä lähtien, kun sain TheBalmin Mary-Lou Manizerin hyppysiini, niin se on koristanut poskipäitäni. En tätä ihan päivittäin käytä, mutta monta kertaa viikossa ja yleensä aina, kun haluan korostustuotteen, niin se on tämä, mihin päädyn. Ihana kiilto ja soveltuu myös omalle vaalealle iholleni.

Ja se huulipuna – on edelleen Marc Jacobsin Role Play. Aivan ihana! Kun tämä loppuu, niin tirautan ehkä kyyneleen – tai sitten vain ostan uuden, niin kuin isot tytöt.

Ei suoraan mikään kosmetuote, mutta Urban Decayn tuleminen Suomeen oli kyllä yksi kosmetiikkabloggaajan kohokohdista tänä vuonna. On tullut vierailtua UD:n pisteellä ehkä muutaman kerran syksyn aikana. Myös eleven.fi:n aukeaminen näin loppuvuodesta oli suuri juttu ja todella hienoa, että taas yksi verkkokauppa, mistä saa helposti Suomeen uusia brandeja.

Omista meikeistäni kokosin kollaasin Instagram-tyylillä. Nämä ovat mielestäni parhaat tekemäni meikit tänä vuonna, pääsikö oma suosikkinne joukkoon?

Disneylandin sekä tietysti koko Pariisin reissu olivat parhaimpia tänä vuonna. Oli ihana nähdä lapsi niin innoissan – ihan kuin minä 22v sitten, kun itse 10-vuotiaana pääsin silloiseen EuroDisneyyn.

Kävin todella vähän elokuvissa – ja nekin olivat hyviä, mutta mikään ei ollut niin mahtava kuin viime vuoden Guardians of the Galaxy. Ehkä sen etusijan jakavat Star Wars: The Force Awakens sekä Avengers: Age of Ultron. Valehtelin! Kyllä se oli Mad Max.

Niinpä on taas tämäkin vuosi taputeltu. Tänään myöhemmin kuoharia ja hyvää ruokaa sekä poikaystävän seura. Ja koska näköjään tänä vuonna ei tule telkusta MAMA (Mnet Asian Music Awards) niin en tiedä mitä sieltä tuijotetaan, jos meinataan nukahtaa ennen puolta yötä.

Aivan ihanaa Uutta Vuotta ja palataan asiaan ensi vuonna!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.