makeup

Vuoden odotus palkittiin

Yli vuoden oikeastaan. Ja palkittiin tasan sillä, että kävin nakkaamassa ostoskoriin pari tuotetta, joita olen kuolannut jo yli vuoden. Jostain syystä niiden ostaminen aina siirtyi, kunnes nyt yksi päivä oli vain pakko käydä ostamassa.

Tuotteet, joista puhun, ovat Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance -paletti sekä Jeffree Starin Watermelon Soda -nestemäinen huulipuna. Tilasin nämä BeautyBaysta – hotellihuoneessa puhelinta näpertäen. Mutta nyt Modern Renaissancea saa ihan vaikka lähimmästä Kicksistä! Jeffree Staria Suomessa myy oletkaunis.fi, mutta tätä sävyä ei sieltä löytynyt.

jeffree_star_watermelon_soda

Täytyy myöntää, että en meinannut ostaa jälkimmäistä, koska en välttämättä hirveästi haluaisi ko. herralle rahojani kantaa, mutta Watermelon Soda on niin kauan jo kaivellut mielessäni, että pakko se oli ostaa, ennen kuin sen saaminen loppuisi (kyseessä siis viime vuoden kesäsävy). Watermelon Soda tuoksuu vesimelonille ja on koostumukseltaan yllättävän ohutta ja juoksevaa, mutta silti pigmenttinen eli yksi dippaaminen purkkiin riittää koko huulille. Tämä pääsi testiin grillibileissä. Sävy on ihana, mutta grilliruoan syömistä ei tämä kestänyt eli mistään rasvankestävästä punasta ei ole kyse. Ei kuitenkaan sotkeentunut, vaan vain kului pois huuliltani. Ei murustunut, ei näyttänyt tai tuntunut liian kuivalta eikä oikeastaan edes tuntunut huulilla. Tosi kiva koostumus!

anastasia_modern_renaissance

Itse en kiirehtinyt ihan hirveästi Anastasia Beverly Hillsin paletin kanssa sen takia, koska se ei ole limited edition. Juurikin tämän takia se on vuoden mietityttänyt, mutta nyt kun sain sen käsiini, en voisi olla iloisempi. Sävyt ovat todella pigmenttisiä ja niitä on helppo häivyttää. Hieman ärsyttää sävyjen pöllyäminen, mutta sen kanssa voin elää. Jopa vaalein sävy on pigmenttinen, olen tottunut vaniljan sävyisiin luomiväreihin, jotka eivät oikeastaan peitä mitään, mutta tästä saa väriä vähän tummemmallekin iholle. Buon Frescosta on noussut tässä lyhyessä ajassa mun yhden luomivärin meikkilookin tähti. Upea sävy!

Ja koska en osaa lopettaa, niin mulla on Postissa odottamassa eleven.fi-tilaus (Gerard Cosmeticsia saa nyt heiltä!). Pakko käydä hakemassa pian!

Mikä on ollut teidän viimeisin kosmetiikkaostos?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.