Yleinen

Vuoden luetuimmat postaukset ja tykätyimmät kuvat

Vuoden viimeinen päivä! Toivotan jo nyt kaikille oikein ihanaa uutta vuotta!

Eniten katseluita on kerännyt 2x jouluinen meikki, jonka tein kosmetiikkabloggaajien joulukalenteria varten. Tämä ehkä siksi, että kyseessä oli arvontapostaus. Zoevan paletti on jo aikoja sitten löytänyt uuden omistajan.

Toiseksi eniten kiinnosti ilmoitukseni siitä, että Essenceä ja Catricea saa ostettua Citymarketeista. Edelleen kannattaa käydä katsomassa valikoima, sillä molemmilta löytyy ihan huipputuotteita.

Kolmantena listalla roikkuu Toiset menee kouluun -postaus, jossa oma tyttäreni meni ensimmäisen koulupäivän sijaan aivoleikkaukseen. Leikkaushan meni hyvin ja toipuminen oli nopeaa. Tällä hetkellä ollaan vielä vähän varpaillaan, vaikka oireet ovatkin jääneet melkein kokonaan (tai kokonaan, tämä on vielä vähän auki) pois.

Ja Instagramin tykätyimmät kuvat olivat pääasiassa minun naamaani.

instagram_2016_bestnine

1. ja 2. kuvat ovat Doctor Strange -meikkini, joka oli omasta mielestänikin ehkä tämän vuoden onnistunein meikki. 3. ja 9. ovat Smashboxin lanseerauksesta otettuja. 4. on joululahjakseni saama aivan ihana My Little Pony -muki. 5. Huulilla on Urban Decayn Checkmate. 6. kuvassa on kyse Instagram-meikistä. 7. on aika kimalteleva eikä syyttä, kyseessä on Full Face Using Only Highlighters challenge. 8. On taas Colourpopin tilausta – ja sellainen on taas tulossa tammikuussa, sillä joku kävi eilen naputtamassa tilaukseen 55 dollarin edestä tuotteita.

Siinäpä ne! Kiitos kaikille lukijoille ja kuvien tykkääjille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.