body,  lifestyle,  makeup,  skincare

Best 17 of ’17

Taas on vuosi vaihtunut ja aika listata viime vuoden parhaat jutut – kosmetiikkaa tai muutakin. Jaan listan lifestyleen ja kosmetiikkaan. Vaikka pääasiallisesti olenkin kauneusbloggaaja, niin silti elämäni ei pyöri sen ympärillä edes suurimman osan ajasta – vaan ihan oma elämäni ajaa sen edelle.

Kannattaa myös katsastaa viime vuoden parhaat kosmetiikkapostaukset, sillä melkein kaikki ovat edelleen suosikkeja: Ride or Die Tag ja Ride or Die Skincare Tag.

Käydään siis läpi hieman viime vuoden suosikkejani! Ja oikein hyvää vuoden 2018 alkua kaikille! 

LIFESTYLE

1. Elixian kortti

Siis ihan ykkösenä on kyllä Elixian kortti, jonka hain töiden kautta eli sain halvemmalla. Vaikka viime kuukausina salilla käynti on ollut vähäisempää, niin silti paras hankinta viime vuonna.

2. Kasvispainotteinen ruokavalio

Liikunnan lisäämisen kanssa päätin myös vähentää lihan syöntiä – varsinkin punaista lihaa. Maitotuotteita ja juustoja tulee kyllä syötyä edelleen ihan samoissa määrin, mutta punaisen ihan kulutus on tipahtanut roimasti syksyn aikana. Mies on myös alkanut syödä enemmän kasviksia ja vähemmän punaista lihaa, lapsi sen sijaan syö edelleen melkein yhtä paljon (pääasiassa kuitenkin kalaa ja kanaa kuten aina), koska en ole ihan hirveän montaa kasvisruokaa saanut hänelle syötettyä.

risotto scallops

3. Barcelonan reissu

Pitkä viikonloppu Barcelonassa oli todella kiva – lapsikin nautti. Oli mukava päästä ulkomaille ja manner-Espanjaan, jossa kukaan meistä ei ole ennen käynyt. Aurinkoa ja lämpöä riitti. Toivottavasti vain tajuamme ostaa seuraavan loman tarpeeksi ajoissa, tämä tuli aivan liian kalliiksi parin viikon varoitusajalla ostettuna.

4. Uusi roskis

Kyllä! Päästin listalle roskiksen. Tämä on uusi hankinta, mutta ostimme Black Friday -alesta Joseph Josephin Totem 60 -roskiksen, jossa on myös biojäteosio eli nyt mekin kierrätämme biojätettä – pahvin, paperin, lasin, muovin ja tölkkien lisäksi. On tullut huomattua paljonko tässä talossa oikeasti heiteään roskiin, siihen pitää kiinnittää huomiota seuraavaksi. JA lapsi käyttää biojäteastiaa! Tästä piti mainita vain kerran ja nyt kaikki biojätteet liukuvat nätisti lautaselta omaan laatikkoonsa. Meillä oli vankka usko, että lapsi ei ikinä alkaisi käyttää sitä oma-aloitteisesti. Väärässä oltiin!

5. Lapsen terveydentila

Kuten ehkä arvaatte eivät nämä ihan järjestyksessä ole. Vuoden 2016 elokuussa tehty aivoleikkaus on kantanut hedelmää ainakin tähän asti, eli lapsi on kohtaukseton eikä leikkauksen haittavaikutuksia ole näkynyt. Tämä oli kyllä vuoden 2016 paras päätös, ja on kyllä juhlimisen arvoinen asia niin kauan kuin kohtaukset pysyvät poissa.

6. Berliinin reissu

Heinäkuinen matka Berliiniin ja kaverin häihin oli kyllä todella onnistunut. Varsinkin häälaamat olivat pelkkää plussaa!

barcelona cava

7. Konsertit

Kaikki konsertit tänä vuonna – joita oli vain muutama – olivat todella onnistuneita. Ensin kuuntelimme lumoutuneina Hans Zimmeriä, sen jälkeen rokkasimme koko yön KISSin tahtiin ja lopulta rauhoituttiin jouluun Raskasta Joulua -konsertin tahdissa.

8. Tallinnan työmatka

Vaikka työmatka nyt on työmatka, niin siinä neljässä viikossa ehti kyllä hyvin tutustua Tallinnaan vähän paremmin. Kävin paikoissa, joissa en ole ennen käynyt ja söin ravintoloissa, joissa en ollut ennen syönyt. Tammikuista Puolan matkaa en tähän voinut laittaa, sillä se viikko reissun jälkeen (sekä lentopäivä takaisin) olivat jotain tuskaa.

KOSMETIIKKA

9. Essencen ripsivärit

Varsinkin Instant Volume Boost ja The False Lashes -ripsivärit menivät heittämällä suosikeiksi. Nämä olivat mustia, pysyivät ripsillä lievinä sadepäivinäkin ja saivat ripseni näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Pesivät monta kertaa kalliimmat ripsarit menneen tullen. Ei voi valittaa!

10. Fenty Pro Filt’r Foundation

Tiedän, että tästä on tosi ristiriitaisia arvioita netti täynnä, mutta itse tykkään tästä KUNHAN preppaan ihon oikein. Minun on pakko käyttää todella kosteuttavia tuotteita tämän alla – ja välillä jopa öljyä. En voi missään nimessä puuteroida tätä jankkiin, tai ihoni näyttää autiomaalta. Tämä kuitenkin pysyy ihollani koko päivän hyvänä ja oikeastaan näyttää paremmalta, kun ihon omat öljyt alkavat tehdä tästä vähemmän mattamaisen ja enemmän kuulaan (ei missään nimessä rasvaisen).

fenty pro filtr foundation

11. Jo Malone / Kicks

Tämä on yksi ja sama: olen iloinen, että Kicks avasi verkkokaupan varsinkin, kun sieltä saa Jo Malonea! Olen omistanut muutaman Jo Malonen ennen tätä (sekä muutaman pikkukoon täysikokoisten lisäksi) ja aina halunnut lisää, mutta kun ainoa paikka Suomesta näitä oli ostaa ennen Kicksin verkkokauppaa, oli lentokenttä. Ja kun lähden matkalle, en halua ostaa etukäteen mitään, vaan matkalta. Mutta nyt saan ihan niin paljon Jo Malonea kuin haluan – tai mitä kukkaro sietää ostaa.

12. L’Occitane Shea Butter Ultra Light Body Cream

Sain tämän ihanuuden ensimmäisenä PR-tuotteena ja pakko oli joulukuussa ostaa uusi, kun vanha näytti loppumisen merkkejä. Jos viime vuonna iloitsin Vaselinen vartalosuihkuvoiteista, niin tänä vuonna ehdoton suosikki on ollut L’Occitanen kermainen Shea Butter Ultra Light Body Cream. Ihoni kiittää!

13. Lush Tea Tree Water

Kuinkahan monta kertaa olen maininnut tästä tänä vuonna blogissa? No kuitenkin, tässä vielä kerran – tämä on aivan ihana! Käytän tätä aina iltaisin tai viikonloppuaamuisin naamanpesun jälkeen (pitäisi omistaa kaksi, että voisin työaamuinakin tätä käyttää) ja se raikastaa ihoni hetkessä. Tässä on teepuuvettä, jonka takia se myös auttaa akneihoa. Two thumbs up!

14. Cosrx BHA Blackhead Power Liquid

Jos pysytään aiheessa akne ja näpyt, niin tätä tuotetta ei voita mikään! Paitsi ehkä apteekkituotteet tai kosmetologin hoidot. Mutta tämä on todellakin auttanut minua mustapäiden vähentämisessä. Tämä on aina loppu eleveniltä, joten kannattaa ostaa heti kun näkee tätä myynnissä tai kohta ette taas saa ostettua.

the chemistry brand heel chemistry

15. Deciem

En nimeä pelkästään The Ordinarya, joka on muuttanut oman ajatteluni täysin ihonhoidosta ja ainesosista, vaan koko yrityksen ja kaikki sen brändit. Elevenille tuli NIOD ja aion napata CAIS2:1:n heti ostoskoriin, kun sellainen sinne saapuu, sillä 5% ei ole tällä hetkellä omassa hintaluokassani. The Chemistry Brandin Heel Chemistry on yksi tehokkaimista jalkarasvoista – jos siis haluaa muuttaa jalkapohjiensa ihoa eikä vain hoitaa ne nopeasti kuntoon.

16. Mitchumin deodorantit

En pääse näistä yli enkä ympäri. En ole edes uskaltanut kokeilla uusia deodoranttibrändejä tänä vuonna. Ja vaikka Boots lopetti toimittamisen ulkomaille (BOO!) niin Superdrug onneksi aloitti eli sain täydennettyä Mitchum-dödövarastojani. Huh!

17. PR-tilaisuudet / kanssabloggaajat

Olen tänä vuonna päässyt aivan ihaniin PR-tapahtumiin – ja harmillisesti joutunut jättämään välistä yhtä monta ihanaa – joissa olen tavannut uskomattoman taitavia ja ihania kanssabloggaajia. Kiitos ihanasta vuodesta 2017 kaikille PR-yrityksille, kosmetiikkayrityksille ja kanssabloggaajille! Toivottavasti tavataan usein myös tänäkin vuonna! <3

Mikä oli teidän suosikki (tuote tai tapahtuma) vuodelta 2017?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.