makeup,  shopping

Voiko mikään olla näin söpö? – CultBeauty-haalinta

Joo joo, kaksi ostospostausta peräkkäin. Ai nou, mutta pakko oli päästä kirjoittamaan eilen postilaatikkoon tiputetusta CultBeautyn tilauksesta. Ja miksi? Ihan vain, koska neljän tuotteen joukossa on ehkä maailman söpöin poskipuna. Ja tietysti sekin tulee Koreasta.

Eli siis 3 Concept Eyesilta (3CE) tuli tilattua ihana Barbapapa-poskipuna cushion-muodossa persikkaisessa sävyssä. Olisin halunnut tästä kokoelmasta cushion-meikkivoiteen, mutta vaalein sävy oli loppu. Samaiselta korealaisen muotibloggaajan luomalta bändiltä mukaan lähti Geeky-niminen huulipuna, koska, reasons.

Stilalta halusin kokeilla jotain uutta, niinpä testiin lähti vedenkestävä musta nestemäinen rajauskynä. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä todella kehuttu Fairydrops-ripsiväri vedenkestävänä. Tämän harjasosa on ihan täysin omaa luokkaansa – pakko oli ostaa.

Ja ei, nämä ostokset eivät edelleenkään lopu tähän – vähäksi aikaa ehkä jotain muuta – mutta eilen tilasin myös Puolan Sephorasta nätisti satasella tuotteita, koska 20% ale. Alen ansiosta sain ikään kuin postarit ilmaiseksi. Mutta siitä myöhemmin.

Mikä CultBeautyn tilauksen tuotteista kiinnostaa eniten?

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.