makeup

Viisi alle viisi (euroa)

Olen jo pidempään haudutellut ajatusta tehdä näitä viisi parasta postausta, mutta koska Minna on tehnyt näitä jo pitkään, tuntui ajatus vähän varastamiselta. Mutta ajattelin, että aina silloin tällöin voisin tehdä viisi parasta tai esim. 10 alle 10 -postausta eli mikään viikottainen sarja ei ole kyseessä.

Itse käytän niin paljon ulkomailta ostettua kosmetiikkaa, että Suomesta saatavien (tai viimeistään netistä helposti tilattavien) alle viiden euron tuotteiden löytäminen oli vaikeaa. Pelastukseni kuitenkin oli tällä kertaa essence, jonka melkein kaikki tuotteet ovat alle viisi euroa. En laita tähän tarkkoja hintoja, koska ne voivat vaihdella ostospaikasta riippuen, mutta linkkien takaa löytyy ainakin alle vitosella (kirjoitushetkellä) nämä.

viisi_alle_viisi

Essenceltä mukaan pääsi kaksi tuotetta – vaikka siis olisin voinut tehdä pelkän postauksen heidän tuotteillaan – Satin Touch Blush sekä Make me Brow, joka on aika hyvä dupe Benefitin Gimme Brow’lle. Garnierin 2in1 puhdistusliinat löytyvät treenikassistani ja niillä saan helposti meikin pois ennen treeniä sekä hien ja lian pois kasvoilta treenin jälkeen. Tarpeeksi kosteat ja pitävät akneihoni kurissa, mutta eivät kuivata ihoa liikaa. Lievää huijausta, mutta Batisten pikkuiset kuivashampoot kulkevat minulla sekä treenikassissa että käsilaukussa. Ja toinen huijaus, sillä tämän normaali hinta on yli viisi euroa, mutta Bangerheadillä nyt alennuksessa alle neljällä – nimittäin Mizonin ihanat sheet maskit. Nämä ovat aivan ihania ja jos ei halua netistä tilata, niin Tallinnan Kaubamajastakin saa. Aion tuoda näitä lisää mukanani, kun matka käy Tallinnaan parin viikon päästä.

Oliko mukana omia suosikkeja?

Sisältää affiliate-linkkejä

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.