makeup

Viimeisin huulipunarakkaus

Tästä on jo aika pitkä aika, kun olen ostanut tämän – no, vähän yli kuukausi sitten – mutta pääsen vasta nyt kunnolla punaa teille esittelemään. Ihastuin Turun MAC-pisteellä toukokuussa Mehr-sävyyn, mutta se oli – yllätys, yllätys – loppu. Sitten löysinkin sen noin viikon päästä Stockmannin verkkokaupasta, johon se yhtäkkiä tupsahti. Klik ja noutoilmoitusta odottamaan.

Lopultakin Mehr oli minun.

MAC kuvailee sävyä likaisen sinipohjaiseksi pinkiksi. Itselläni tämä näyttää lähinnä rusehtavan vaaleanpunaiselta. Nudea siis, pinkihtävää nudea jos tarkkoja ollaan. Vertailin tätä jo omistamaani Braveen ja tämä on selvästi likaisemman pinkki, Brave on vaaleampi sekä koostumukseltaan Satin, kun Mehr on taas matta.

Alimpana kuvassa Pink Plaid, sen jälkeen Mehr ja ylimpänä Brave – kuvassa värit näyttäytyvät hieman eri tavalla, koska Mehrin punaisuus puskee enemmän läpi kuin mitä luonnossa – Brave myöskin on läpikuultavampi kädelle swatchattuna, jolloin oma sävy pääsee paremmin esiin.

Mehr levittyy kuin unelma, vaikka onkin mattapuna. Tämä on aivan ihana sävy ja kulkee mukanani laukussa ihan koko ajan. Helppo arkipuna, joka ei välttämättä tarvitse rajausta kaverikseen – yllä olevissa kuvissa ei rajausta ole.

Vielä puuttuu Twig, niin sitten mulla alkaa olla likaisen pinkin nude värisuora valmis.

Mitä mieltä Mehristä?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.