body,  hair,  makeup,  scents,  skincare,  tools

Viimeiset 2017 loppuneet

Tänään käydään vielä läpi viime vuoden roskia. Oli pakko ottaa kuvia vähän huonossa valaistuksessa, sillä olen saanut tänä vuonna jo kaksi tuotetta loppuun (ja kolme heitin pois, koska olivat vanhentuneet).

Tällä kertaa käydään vähän vapaammalla kategorioinnilla läpi näitä tuotteita, sillä en viitsinyt kuvata yhtä jalkarasvaa yksikseen tai yhtä kuivashampoota.

loppuneet finished products

Kangasnaamioita loppui kaksi – Misshan Herb in Nude Soothing* ja Cremorlabin Calming -naamio*, josta voi lukea täältä enemmän. Misshan naamion kangas oli tosi ohut ja se istui tiukasti kiinni kasvoihin. Tuoksu oli kevyen kukkainen ja naamio kosteutti ja rauhoitti ihoa tehokkaan happokuorinnan jälkeen. Eli kaiken kaikkiaan Herb in Nude -naamiot vaikuttavat kiinnostavilta, kaapissa on vielä muutama odottamassa testausta.

The Ordinaryn Hyaluronic Acid 2% + b5 oli todella kiva ja toimiva, mutta vähän epäilen ostanko uutta, sillä koostumus oli hieman liian tahmea omaan makuuni. Cremorlabin Fresh Water Gelistä* voitte myös lukea brändin postauksesta.

loppuneet finished products mon guerlain diptyque

Sain kulutettua kokonaisen parfyymin loppuun! Alle vuodessa! Guerlainin Mon Guerlainistä* tuli heti saamisen jälkeen suosikkiparfyymi ja käytin sitä melkein päivittäin keväästä asti. Joulukuussa tämäkin loppui ja nyt tehokulutuksessa on L’Occitanen Terre de Lumiére, joka on hieman samantyylinen parfyymi kuin Mon Guerlain. Lisäksi lopultakin laitoin tänä vuonna Diptyquen Épices et Délices -kynttilän. Tämä oli liian hunajainen omaan makuuni. En jotenkin tykkää hunajan tuoksusta kynttilässä. Muuten kivan mausteinen, jos olisi ollut mieluummin sokerisempi kuin hunajainen, niin ostaisin uudestaankin.

loppuneet finished products

Yksittäisistä puhuttaessa The Chemistry Brandin The Heel Chemistry on aivan ihana jalkavoide – tätä löytyy jo toinen avattu olohuoneen korista. Suosittelen! Tämä kosteuttaa, imeytyy suht nopeasti ja ajan kanssa jalkojen iho pysyy kauemmin hyvässä kunnossa. Batiste pitää olla joka kerta, joten niin on nytkin. Bare edelleen paras versio.

loppuneet finished products

Shiseidon Facial Cotton -laput leikkasin jossain vaiheessa kahtia, mutta niistä tuli ehkä aavistuksen liian pieniä. Kestivät kyllä pitkään! Olen omani ostanut Tallinnasta, mutta elevenkin myy näitä! Kuusi euroa per pakkaus, ei ole halpaa. Palmer’sin Cocoa Butter Swivel Stick on ollut olohuoneessa huulirasvana ja välillä laitan tätä olkavarteeni tulevaan karheaan kohtaan. Toimii! Essencen The False Lashes -ripsiväri on erittäin hyvä! Ei ole pilattu hinnalla ja tämä toimii – tekee ripsistäni pidemmät, tuuheammat, mustat, eikä varise. Suosittelen testaamaan! L’Occitanen Immortelle Divine -puhdistusbalm* oli kiva tuttavuus, mutta itse tykkään enemmän öljyksi iholla muuttuvista, tämä jäi hieman liian paksuksi. Tämän takia edelleen suosiossa on Cliniquen Take The Day Off.

Siinä oli viime vuoden vikat loppuneet. Laskin vähän silmämääräisesti loppuneita tuotteita koko vuodelle ja sain luvuksi noin 190 loppunutta tuotetta. Tässä on tietysti näytekokoisia, mutta yli 100 täysikokoista kuitenkin. Se on paljon! Eli vaikka mulla on (kohta näette) aika hyvä varastot, niin kyllä niitä tuotteita loppuukin. Eniten taidan käydä läpi kulmakarvakyniä, ripsareita ja tuoksunäytteitä (koska niitä on aina laukussa pyörimässä).

Mikä oli viimeisin tuote, jonka te käytitte loppuun?

Sisältää affiliate-linkkejä / *-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

2 Comments

  • Mari

    Eilen loppui kolme juttua: dermosilin pinkki hand butter, yks colour mask ja oriflame pure cotton deo…kaikkien loppuminen harmitti..hyviä tuotteita. Mulla loppui 261 purkkia 2017. Järkytyin! Yritän keksii jatkossa täyttöpakkauksia🙈

  • Sirpale

    Viimeisin loppunut oli ihana greipintuoksuinen käsivoide ja mitäänsanomaton Nivean perusvoide. Aloin vuoden alusta pitämään listaa, joten en tiedä viime vuoden loppuneista mitään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.