lifestyle,  makeup

Viileää meikkiä kylmään säähän + lyhyet kuulumiset

Koska nyt on lopultakin tuntunut vähän talvelta täällä etelässäkin, niin päädyin pitkästä tekemään vähän kylmäsävytteisemmän meikin kuin normaalisti. Jotenkin kartan kylmiä sävyjä, sillä ne voivat välillä näyttää pisamien kanssa tosi oudoilta.

Mutta lopulta sitä kylmyyttä löytyi sitten silmistä sekä huulilta – hieman taupe-violetissa muodossa. Päätin myös pitkästä aikaa tarttua Inglotin palettiini ja siitä sitten suhaisin paria sävyä luomille nopeasti ja huulille päätyi Kat von D:n Sanctuary, joka on malvainen, mulla hieman violettiin taittava.

kat von d sanctuary

kat von d sanctuary

Ihan kaunis ja yksinkertainen meikki. Huulet tekivät meikistä näyttävämmän, kuin mitä se oikeasti on (siis kahta luomiväriä ja vähän poskille väriä).

Viimeiset pari viikkoa eivät ole ihan menneet kaikkien suunnitelmien mukaan. Töissä on yt-neuvottelujen takia ollut tosi ahdistava fiilis, mun vasemman käden hauiksen jänne päätti tulehtua, ärtynyt suoli on ollut erittäin ärtyisä ja tänään luvassa on pään magneettikuvaus (lopultakin). On ollut saikkua, kipuja, ahdistavaa oloa, järkyttäviä vatsakipuja sekä muutama paniikkikohtaus. Onneksi huomenna alkaa hiihtoloma ja mulla talviloma, niin jos tästä saisi rauhoitettua sekä mieltä, kättä että vatsaa. Luvassa on ainakin leffoja, teinin kanssa hengailua ja kolmen sukupolven laivamatka. Eli saan nukkua pitkään sekä rentoutua, teini luultavasti liimaa itsensä Xboxin ääreen tai koneelle katsomaan Netflixiä suurimmaksi osaksi aikaa.

Oikein hyvää sunnuntaita kaikille!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.