lifestyle

Viikko 36 kuvin – ja sanoin

Viime viikko oli viimeinen kotona vietetty viikko, joten tänään minä palaan töihin ja lapsi lähtee kouluun. Saa nähdä, millainen tästä viikosta muodostuu. Tänään kuitenkin palataan pikaisesti viime viikkoon.

Maanantaina lähdimme käymään Helsingissä. Hain Lushilta ilmaisen shampoopalan ja MACillä kävin vaihtmassa tyhjät purkit huulipunaan. Kävimme tytön kanssa syömässä Haraldissa. Itse olen myös ihastunut erittäin vahvasti matcha latteen, joka on helppo tehdä myös kotona.

Tiistaina oli aamulla käynti psykiatrisella liittyen leikkaukseen ja tämän jälkeen lähdimme Selloon Starbucksille aamupalalle ja tämän jälkeen katsomaan Doria etsimässä.

Keskiviikkona oli keskustelu koululla rehtorin, opettajan ja neurospsykologin kanssa neidin kouluun paluusta. Neiti lähti tuon jälkeen isälleen ja minä hoidin muutamia asioita ensin kotona ja sitten Isossa Omenassa. Testiin pääsi myös tiistaina ostettu Glamglow’n Gravitymud.

Torstaina olikin Smashboxin tilaisuus, joka oli todella mukava ja rento. Valokuvaus jännitti, mutta kuvaaja oli ihanan rento. Nyt vaan pitää toivoa, että kuvista tuli hyvät.

Perjantaina oli ukkini hautajaiset, lähdimme todella aikaisin ajelemaan Turkuun ja tulimme kotiin vasta myöhään iltapäivällä. Päivään ei oikein ihan hirveästi muuta mahtunut, kaupassakin käytiin vain pikaisesti lähi K-Marketissa.

Viikonloppuna lapsi meni mummolleen – ekaa kertaa leikkauksen jälkeen – joten minä ja mies päätettiin lähteä lauantaina Helsinkiin. Halusin käydä sistustuskauppa.comin Helsingin myymälässä, sillä en ollut sinne aiemmin päässyt. Tämän jälkeen kävimme syömässä kiinalaisessa ja tulimme kotiin siivoamaan. Ihana laittaa uudet kynttilät palaamaan puhtaassa kodissa.

Sunnuntaina kävin Espoon keskuksessa hakemassa pari uutta tuotetta Sokos Emotionilta ja samalla nappasin neidin kotiin. Loppuilta menikin sitten Modernin perheen, hyvän ruoan ja rentoutumisen merkeissä.

Tähän loppuu taas vähäksi aikaa ulkona kahvittelut ja muut, nyt vain pakkaamaan eväät huomiseksi työpäiväksi.

Oikein hyvää viikon alkua kaikille!

2 Comments

  • Tiltu

    Mistä olet tuon yhdessä kuvassa näkyvän nahkatakin hankkinut? Sun pukeutumistyyli on melko lähellä omaani, tosin mulla on vähän tylsempi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.