lifestyle

Viikko 15 kuulumiset

Tämä viikko alkoi hieman väärällä jalalla. Minillä oli MEG-tutkimus ja vaikka Meilahteen meno sujui hyvin (ei puhuta bussimatkasta, se ei mennyt hyvin johtuen ihan HSL:stä), niin saman tien kun lapsi tajusi, että hän joutuu tutkimukseen, niin alkoi tunnin kestävä raivari. Osakseen saivat niin minä kuin hoitajatkin. Neiti rauhoittui lopulta ja itse tutkimus meni ilman mitään ongelmia, lapsi jopa nukahti kun piti. Itse istuin epämukavalla muovituolilla 3,5 tuntia ja olin nukkunut noin neljä tuntia. Meinasin nukahtaa pystyyn.

Maanantai-illalla oli onneksi mukavaa menoa, sillä olin saanut kutsun käydä tutustumassa uudistuneeseen L’Occitanen myymälään Manskulla. Goodie bag sisälsi aivan ihania tuotteita, niistä ehkä myöhemmin tarkempaa juttua.

Tiistaina olikin sitten paluu töihin pidemmän sairasloman jälkeen – tai siis olin töissä, en ollut töissä, olin töissä, en ollut töissä -jakson jälkeen. Kävin lääkärillä ja hän passitti minut lopultakin fyssarille. Niinpä varasin heti keskiviikoksi ajan mukiloitavaksi – siltä se tuntuu! Kuulemma vasemman puolen ylävartalon lihakset ovat niin jumissa, että siellä on yksi kohta, joka ei edes liikahtanut kun fyssari yritti hieroa. Että näin. Ensi pe uudestaan.

Oli muuten KIPEÄ selkä koko torstain! Hyvä että pystyin nojaamaan tuoliin. Ja on muuten vieläkin vähän kipeä, kun tätä lauantaina kirjoitan.

Perjantaina veimme Minin syömään Virgin Oiliin (hänen lempparipizzansa sisältää lohta tai tonnikalaa, kalaa kuitenkin) ja tämän jälkeen kävimme ostamassa neidille uuden pyöräilykypärän. Sanokaa nyt, että jollekin muullekin tulee mieleen tuosta kypärästä Rainbow Dash! No, ainakin lapsi on helppo huomata kauempaa.

Lauantaina kävimme pienellä kävelyllä pidemmälle kaupoille – ja hain yhden paketin postista. Oli aivan ihanan aurinkoinen päivä!

Tänään sitten pitää käydä jossain ostamassa pari koria ja itselleni jotain kuivamuonaa, sillä huomenna alkaa neljän päivän sairaalareissu lapsella – video-EEG. Saa nähdä miten menee tällä kertaa, lapsi kyllästyi jo viimeksi parissa tunnissa ja nyt pitäisi siellä todella hengata kolme yötä.

Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

6 Comments

  • Salka

    Tsemppiä uuteen viikkoon! Mulla meni viime kesänä kaula-niska-hartiaseutu niin jumiin, että se oireili todella epämukavan niska-hartiaseudun ohella hammassärkynä :O Säännöllinen hierojalla käyminen on kyllä tuonut helpotusta ja olen kyllä Heidin kanssa samoilla linjoilla, jos on tarpeeksi jumissa niin ei niitä jumeja kyllä itse saa auki minkään valtakunnan venyttelyillä..:T ( ja vähän nauratti, kun ekan hierojakäynnin jälkeen kysyin, koska kannattaisi tulla uudemman kerran-olin ajatellut, että tyyliin kuukauden päästä. Hieroja sanoi, että sun lihakset on niin jumissa, että olisi hyvä jos pääsisit jo viikon päästä 😀 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.