makeup

Vihreää meikkiä – ja mietintöjä meikkikokoelmasta

Ei kyllä ihan hirveä kevätfiilis ole ehtinyt tässä maaliskuussa olla, mutta teinpäs kuitenkin vihreän meikin. Aika tumma tästä tuli, toimii ehkä hyvin, kun ulkonakin on ollut vielä pakkasta ja erittäin liukasta. Ja huomennahan on St. Patrick’s Day, joten vihreää vain kehiin!

Tätä meikkiä varten kaivoin esiin kaksi palettia – Anastasia Beverly Hillsin Subculturen ja Colourpopin My Little Ponyn. My Little Ponysta käytin minttuista sävyä, muut ovat Subculturesta.

green march st patrick's day makeup

green march st patrick's day makeup

Jostain syystä mulla on suuri tarve pienentää mun meikkivarastoja. En haluaisi yhtään lisää varsinkaan luomiväripaletteja, vaikka tiedän että minulta puuttuu vaikka mitä sävyjä, mutta en vain käytä niitä usein. Suurimman osan ajasta – varsinkin työpäivinä – kuljen ihan neutraaleissa sävyissä. Viime aikoina suosikkina ovat olleet MACin Cinderella -paletti sekä Zoevan Cocoa Blend. Eli joko lämmintä tai vähän viileämpää rusehtavaa. Olen yrittänyt saada meikin mahdollismman nopeaksi ja sellaiseksi, että tiedän sen toimivan ja pysyvän koko päivän. Viikonloppuisinkaan harvoin enää jaksan panostaa esim. tekoripsiin, vaikka väriä voinkin lisätä meikkiin.

Jotenkin en näe tarvetta parillekymmenelle korostuspuuterille, kun suurin osa näyttää samoilta mun kasvoilla. Tai poskipuniakin löytyy monta, vaikka päädyn yleensä käyttämään samoja sävyjä. Niinpä olen iloinen joka kerta, kun saan oikeasti jonkun meikkituotteen käytettyä loppuun – eikä tarvitse ostaa uutta. Ehkä tämä on jotain kevätsiivousvimmaa.

Millainen suhtautuminen teillä on tällä hetkellä omaan meikkituotekokoelmaanne?

2 Comments

  • Päivi / Rouva Kameleontti

    Mulla nostaa päätään joka kevät kauhea vimma pienentää meikkijemmoja, mikä on pahasti ristiriidassa sen faktan kanssa, että ostan jatkuvasti uusia meikkejä. Muutama oikea murheenkryyni-tuote löytyy – sellaisia joista en pääse myymällä eroon, mutta joita kukaan lähipiiristä ei ole tarjoutunut ottamaan ilmaiseksikaan. Koska ovat kuitenkin selemeikkejä, en viitsi niitä heittää poiskaan. Aina ne nähdessäni minua kuitenkin ottaa päähän. 😃

    Upea meikki muuten! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.