makeup

Vihreää ja glitteriä uudenvuoden juhliin

Tänäkin vuonna me vietämme uuden vuoden juhlinnan täysin kotona, mutta tein eilen teille meikin, jonka itse laittaisin juhliin, jos sellainen olisi tulossa. Päädyin turvalliseen vihreään sekä pronssiin/kultaan. Yksinkertainen meikki, mutta glitter tuo aina näyttävyyttä.

Päätin käyttää tähän Subculture-palettia, sillä sitä on herjattu aivan turhaan. Ainakin omani on todella hyvä – kyllä, tosi pigmenttinen sekä hauras, mutta kunhan tätä oppii käyttämään, saa hyviä meikkejä.

Mun piti tehdä tästä tutorial, mutta koska meikki vei mennessään, niin saatte vain muutaman eri vaihekuvan. Yritän kuitenkin selittää tarkemmin, että mistä meikissä on kyse. Tähän voi siis käyttää ihan mitä sävyjä haluatte – yksi paletti riittää – sekä joku glitter (oli se sitten glitterinen silmänrajauskynä tai ihan irtoglitteriä). Itse käytin vielä silmänrajauskynää ja irtoripsiä tekemään ripsirajasta tummemman.

uuden vuoden meikki glitter

  1. Aloitin isommalla varjostussiveltimellä levittämään Dawnia luomivakoon, tämän jälkeen pienensin hieman sivellintä ja menin New Waven kanssa pienemmälle alueelle, aavistuksen pienemmällä siveltimellä sitten vein luomivakoon Roxyn.
  2. Tässä kuvassa tapahtuikin sitten suurin osa – ulko- ja sisänurkkaan taputtelin Axis-luomiväriä kiinteällä siveltimellä. Vähitellen sitten pienellä häivytyssiveltimellä häivyttelin reunoja keskelle päin ja hieman ylöspäin. Jatkoin, kunnes sain tarpeeksi syvän sävyn. Keskelle taputtelin Adorn-sävyä keskittyen lähinnä Axis-sävyn reunoille. Keskelle tulisi kuitenkin glitteriä. Häivyttelin sävyjä toisiinsa samalla siveltimellä kuin millä sävyjä painelin luomelle.
  3. Pyyhin tippuneet luomivärit pois ja lisäsin alaluomen ulko- ja sisänurkkaan Axis-sävyä. Tämän jälkeen hieman Adornia keskelle. Laitoin ensin luomelle hieman Too Facedin Glitter Glueta, jotta glitteri ei heti leviä pitkin naamaa. Painelin Stilan Kitten Karma -glitterluomivärin siveltimellä päälle, jotta saisin sen pakattua mahdollisimman tiiviiksi.
  4. Sisäkulmaan taputtelin sormella hieman essencen Be My Highlight -paletista vihertävää sävyä. Ripsirajaan musta rajaus, ripsaria ja irtoripset – tsadaa! Valmista.

Eli ei tämä vaikea meikki ole, Subculturen paletin takia häivytyksessä vain kesti ikuisuuden. Ja tässä lopullinen meikki.

vihreä pronssi kulta uuden vuoden meikki glitter

vihreä kulta pronssi uuden vuoden meikki glitter

vihreä kulta uuden vuoden glitter meikki

Huulilla on Colourpop Bound-huultenrajauskynää, Treatin In The Buff -huulipunaa sekä Huda Beautyn Angelic-huulikiiltoa.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Miten aiotte juhlia vuodenvaihdetta?

2 Comments

  • Charming Nails

    No huh, onpa upea!! Osaan vaan kuvitella mikä häivyttely on ollut kakkoskuvasta päätellen 🙂 Subculture on upea paletti mutta käyttäminen vaatii taitoa, etenkin jos meinaa tummemia ja vaikeampia sävyjä käyttää. En ole itsekään vielä kaikkia oikean reunan sävyjä kokeillut 😉

  • Niina

    Kiva kun laitoit tän meikin minitutoineen 🙂 Mulla on toistaiseksi ollut aika vähällä käytöllä lievästi sanottuna tää paletti. Tarttis rohkastuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.