Uncategorized

Verso Super Eye Serum

Kaipasin tuossa keväällä uutta silmänympärysvoidetta ja Jonna kehui Verson Super Eye Serumia sen verran, että tilaukseen lähti.

Verso on ruotsalainen ihonhoitomerkki, joka perustuu Retinol 8 -yhdistelmään. Tämä yhdistelmä lupaa olla 8 kertaa yhtä tehokas kuin sama määrä normaalia retinolia. Tuotteet on pakattu niin, ettei auringonvalo tai happi pääse vaikuttamaan tuotteen laatuun.

Verson Super Eye Serum on muiden tuotteiden tavoin pakattu pelkistettyyn pumppupulloon, jossa on mustalla tekstillä tuotteen nimi. Pakkaustyyli on erittäin minua, ihanan moderni ja yksinkertainen.

Itse silmänympärysseerumi on aika ohutta voidemaista, joka imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetuksi. Muutaman kuukauden käytön jälkeen olen huomannut, että silmänympärysiho on sileämpi ja poskipään miliumit ovat vähentyneet tai osittain kadonneet kokonaan (luultavasti tämän ja Sunday Rileyn Lunan yhteiskäytön vaikutuksena, molemmissa retinolia).

Oma silmänympärysihoni ei ole kuiva, joten tämä toimii itselläni. Haluaisin kuulla, jos joku kuivaluominen on tätä käyttänyt, sillä tuote tuntuu aika kevyeltä.

Luultavasti seuraavaksi lähtee kokeiluun Sunday Rileyn silmänympärysvoide, mutta aika varmasti palaan tähän vielä jossain vaiheessa, sillä sen verran vakuuttava tuote on kyseessä.

CultBeautyssa Verson Super Eye Serumin hinta on 65 puntaa ja skin.fi-verkkokaupassa hintaa tuotteella on 79 euroa. Kannattaa muistaa, että kyseessä on kuitenkin aika suuri purkki silmänympärystuotteeksi, sillä pakkaus on kooltaan 30 ml.

Mikä on teidän lempisilmänympärysvoide?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.