shopping

Varastojen täydennystä?

Olen taas Puolassa. Eli terveisiä täältä! Ja kuten eilisestä postauksesta ehkä luittekin, niin minulla on aika hyvät varastot eri kosmetiikkatuotteille, mutta muutama puuttuu. Ja koska olen täällä Puolassa, niin täällä on Sephora, ja pakkohan siellä on käydä. Eikö niin?

Ajattelin kuitenkin, että tällä kertaa oikeasti ostaisin vain mitä tarvitsen. Ja koska tärkeimmät olivat kulmatuotteet, yövoide, vedenkestävä ripsiväri sekä silmämeikinpoistoaine, keräsin pienen listan mitä voisin katsoa täältä Puolasta mukaani.

Olen yrittänyt aina ulkomailta ostaa tuotteita, joita en saa Suomesta. Tämän takia voi olla, etten osta näitä vaan hankin jotain, mitä saan Suomesta. Aion kuitenkin hieman katsella, mitä Puolalla on tarjota.

sephora shopping list

Vedenkestävä ripsiväri on vähän vaikea, koska yleensä tuote ei samalla tee mitään muuta kuin ehkä antaa mustat ripset. Too Facedin Better Than Sex on ollut ihan hyvä, mutta ehkä aion ostaa jonkun muun, ehkä en. Tämä ei ole paras vedenkestävä, sillä tämä kuivahtaa tosi nopeasti tuubiinsa ja isolla harjalla saan ripsiväriä muuallekin kuin ripsiini. Benefitin Gimme Brow olisi hyvä seuraava kulmakarvageeli, mutta niin olisi essencen vastaavakin. Ja paljon halvempi. Eli pitää katsoa mihin päädyn. Voi olla, että essenceä ostan ulkomailta, sillä Suomessa standit ovat yleensä aika tyhjiä – ja likaisia. Marc Jacobsin kulmakynä olisi alennuksessa, eli vähän epäilen että se poistuisi kokonaan. Tämän tilalle olisi Benefitin jompi kumpi kynä hyvä vaihtoehto. Kumpaakin saa Puolasta eli luultavasti ainakin kulmakynä tulee ostettua. Tykkään todella paljon Cliniquen Take The Day Off -silmämeikinpoistoaineesta, mutta voisihan sitä välillä muistella tätä Sephorankin omaa versiota, jota moni kehuu. Itse en muista mitä ongelmia mulla tämän kanssa oli. Ja vikana puuttui se yövoide ja tämä Dr Jartin Ceramidin olisi alennuksessa. Voisin nappaista mukaan, jos sitä enää löytyy liikkeistä.

Onko teillä suosituksia vedenkestävään ripsiväriin tai yövoiteeseen sekaiholle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.