lifestyle

Välipäivien ostokset

Meidänhän ei pitänyt ostella mitään välipäivinä. Mutta sitten saimmekin lahjakortin Stockmannille sekä vähän vielä rahaa lahjaksi. Niinpä marssimme jo tapanina Stockalle, mutta mitään ei silloin tarttunut mukaan.

Jo heti seuraavana aamuna päätin töissä tilata itselleni Wilfan Raw Fuel -blenderin, sillä vanha ei jaksa hakata kunnolla mitään vähänkin kovempaa ja pitäähän sitä nyt saada tehtyä vaikka pähkinävoita, jos mieli tekee. 269 euroa tuli sekin kustantamaan.

Lahjakortin käyttöä mietimme kahteen eri kohteeseen – Nespresso-keittimeen tai veitsisettiin. Ja kuinkas ollakaan Wüsthofin veitset olivat 20% alennuksessa. Meillä on siis olemassa kaksikin settiä veitsiä – Fiskarsin sekä voodoo-miehen mukana tullut. Kuitenkin ne alkavat jo vetää viimeisiään ja hyvät veitset olisivat must. Ne kun ovat kuitenkin päivittäisessä käytössä meillä. Niinpä valitsimme Wüsthofin veitsistä kolme – santokuveitsen, lihaveitsen sekä pitkän vihannesveitsen. Näiden lisäksi ostimme veitsitelineen, sillä kumpikaan vanhoista ei ole oikein käyttökelpoinen. Halpaa ei alennuksenkaan jälkeen tästä tullut, sillä 254 euroa meni kolmeen veitseen ja telineeseen.

nespresso_lattissima_touch

Pitihän sitä sitten käydä katsomassa Nespresso-konettakin ja niinpä sitten päätimme tilata varastosta hopeanvärisen Lattissima Touchin – valitettavasti sitä ei saatu heti mukaan, koska ne olivat myyty loppuun eli jouduimme jäämään odottamaan tekstiviestiä. Mutta tämä antoi meille aikaa sitten käydä läpi keittiön kaappeja, sillä kolme uutta isohkoa ostosta keittiöön laittoi järjestyksen uusiksi.

Tällä hetkellä olen kaikkiin ostoksiin erittäin tyytyväinen. Veitset ovat päivittäisessä käytössä ja Nespresso-konekin on hurissut monta kertaa. Blenderiä olen kokeillut vain kerran, mutta sekin teki smoothien helpommin kuin vanha jäisistä hedelmistä ja marjoista.

Mikään ei siis ollut suoranaisessa alessa. Nespressosta sai 100 euron alennuksen (kampanja ollut jo pidempään ja vielä tietääkseni tämän kuun loppuun) ja veitset ihan normi Stockmann-alessa.

Ostitteko te jotain välipäivien alesta tai lahjarahoilla/-korteilla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.