scents,  shopping

Uutuustuotteita Stockmannilla

Sisältää affiliate-linkkejä

Nyt on Stockmannilla menossa Riko Rajoja -kampanja (11.3.2018 asti), joka kannustaa kokeilemaan uusia tyylejä, erilaisia tuoksuja ja vähän leikittelemään meikillä enemmän. Koodilla BEAUTYKEVAT18 (ja olemalla kanta-asiakas) saa verkkokaupasta 20% alennuksen kosmetiikan kertaostoksesta.

Itse olen vähän miettinyt, että mihin käyttäisin koodin – tarvitsenko ihan oikeasti juuri nyt mitään. No en, mutta ainahan sitä haluaa vaikka mitä. Varsinkin, kun lopultakin Stockmannille rantautuivat Replicat eli Maison Margielan tuoksut. Pullot ovat ihania ja tuoksujen nimistä voi kuvitella, että miltä parfyymi tuoksuu. Kuvitelkaa vaikka, että miltä Jazz Club, Beach Walk tai Flower Market tuoksuu. Näitä on ehkä pakko käydä tuoksuttamassa vielä loppuviikon aikana.

En ole myöskään ehtinyt swatchaamaan Cliniquen ja Marimekon yhteistyössä syntyneitä huulituotteita. Pakkaukset ovat aivan ihania!

Atelier Cologne on kanssa uusi brändi Stockmannilla – ja tuoksuja on näkynyt jo muutamassa blogissakin. Parfyymien lisäksi brändillä on esim. kynttilöitä, joita pitää ehkä käydä tuoksuttelemassa. Hinta vain on aika korkea, 65 euroa kynttilästä. Iik!

Onko teillä aikomusta suunnata Stockmannille katsomaan kosmetiikkauutuuksia ja -etuja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.