makeup,  shopping,  skincare

Uutuuksia kosmetiikan verkkokauppoihin

Sisältää affiliate-linkkejä

Sain sähköpostin, joka innoitti kirjoittamaan pienen katsauksen, että mitä kosmetiikkauutuuksia – brändejä tai kiinnostavia tuotteita – on tullut verkkokaupoihin viime aikoina. Ja niitähän on tullut vaikka kuinka paljon!

nars sheer glow foundation

CultBeauty innoitti tämän postauksen ilmoittamalla, että Nars on rantautunut heille. Omia suosikkejani Narsilta ovat poskipunat sekä Soft Matte Complete Concealer. Tietysti silmämeikinpohjustaja, Radiant Creamy Concealer sekä meikkivoiteista ainakin Sheer Glow (kuvassa) ovat kokeilun arvoisia.

hourglass

CultBeautylle on myös tullut Hourglassin Ambient Lighting Blush, Bronzer ja Strobe Powder -tuotteita matkakoossa. Eli jos ette halua maksaa täysikokoisen hintaa, mutta olette halunneet testata tuotteita, niin £20 saa matkakokoisen – joka varmasti kestää käytössä ihan tarpeeksi kauan, sillä esim. poskipunat ovat todella pigmenttisiä.

Holika Holikan Good Cera Super -tuotteet ovat rantautuneet eleven.fi:iin. Kyseessä on siis ihoa suojaavia ja vahvistavia keramidia sisältävät tuotteet. Nyt eleven.fi:ltä ostaessasi 50 eurolla saat kaksi kangasnaamiota kaupanpäälle (niin kauan kuin tuotteita riittää).

the balm mary-lou manizer

The Balm on rantautunut myös Kicksin verkkokauppaan! Oma ehdoton suosikkini on – yllätys! – Mary-Lou Manizer. Tämän lisäksi Schwing!-rajauskynä on hyvä ja testiä odottaa edelleen Mad Lash -ripsiväri.

laura mercier

Toinen Kicksin uusi ihanuus on Laura Mercier. Itsehän ostin tätä aina Puolasta, mutta koska työmatkat sinne loppuivat, niin hyvä että sitä saa tilattua edes Kicksistä. Rasvoittuvalle iholle suosittelen irtopuuteria – aivan upea! – ja vartalorasvoja varsinkin tuoksussa ambré vanille.

Puolan Sephoraan on saapunut myös Youtubessa hypetetty Nabla. Itse nappasin vaihtokasasta pari Nablan voidemaista luomiväriä, mutta en ole vielä päässyt niitä testaamaan. Ainakin heidän normaalit luomivärinsä ovat todella kehuttuja.
Edit: Mari tuossa kommenteissa korjasikin, että Nabla on italiainen brändi ja heidän omilta sivuiltaan tilattaessa tuotteet tulevat siis Italiasta.

Mikä uutuustuote tai brändi on kiinnostanut teitä viime aikoina?

6 Comments

 • Maria Glow

  Itse tein juuri ensimmäisen tilauksen CultBeautylle ja ehkä yksi merkki, josta viimeaikoina olen kiinnostunut on Huda. Pari huulituotetta ostaneena alan olla aika vakuuttunut. 🙂 Anastasia on myöskin testilistalla 🙂 Kyse ei niinkään ole uutuusbrändeistä, mutta mulle uusista kuitenkin 😀

  • Henna V

   Hudan huulituotteita olen vain kokeillut, muuten ei ihan hirveästi kiinnosta (vaikka onhan ne luomiväripaletit kauniita, mä vain yritän olla ostamatta luomivärejä).

 • Mari

  Laura Mercierin ja Hourglassin otin riemuiten vastaan! Cultbeautylta tilasin heti yhden Hourglassin poskipunan lisää ja Kicksiltä Laura Mercierin Candleglow Sheer Perfecting puuterin, koska vanha pääsi juuri loppumaan. Ihania tuotteita!

  Eikö Nablaa ole edelleen helpoin tilata heidän omilta sivuilta? Sieltä olen omani aina tilannut ja Iltaliasta tilattuna mitään kovia kuluja ei tule päälle. 🙂

  • Henna V

   Miksi mä olen kuvitellut, että Nabla on jenkkiläinen firma? Mutta hyvä tietää, itse vaan tilaan Puolan Sephorasta (kun saan 20% alen), niin mulle se on helppoa tuolta, vaikka postikulut nyt on mitä on 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.