body,  makeup,  shopping

Uutuuksia ja testissä nyt

Tässä teille lyhyt, mutta kuvapainotteinen postaus siitä, että mitä uusia tuotteita olen ostanut tai saanut viime aikoina – tai mitä minulla on nyt testissä, joista tulen kertomaan täällä blogissa piakkoin. Alla mainittujen lisäksi testissä on vielä Tallinnan ja Puolan reissuilta ostamiani tuotteita.

Avon on lanseeranut uuden meikkituotesarjan Avon Truen. Avon True -sarja on täynnä meikkejä, joihin voit luottaa – tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Kannattaa tsekata Avon True -sivut, joilla on tietoa erilaisista kauneustyypeistä (onko esim. ihosi lämmin vai kylmä). Itse sain kokeiluun kolme huulipunaa sekä ripsivärin. Yhden huulipunan olen testannut ja se tuntui huulilta todella hyvältä – kosteuttavalta ja jätti kauniin kiiltävän pinnan.

avon_true_lipsticks

Sain myös näin talven kunniaksi Avonilta testiin Avon Care Gentle Moisture -sarjan tuotteita. Nämä ovat todella kosteuttavia ja sisältävät kamomillaa sekä kaurauutetta. Sarjaan kuuluu niin vartalo- kuin kasvotuotteitakin.

avon_care_gentle_moisture

Rimmeliltä on tulossa aivan todella mielenkiintoisia tuotteita – vedenkestävä eyeliner, jossa on pallopää, meikinkiinnityssuihke sekä ihoa puhdistava puuteri.

rimmel_uutuudet

Lushilta on tullut ulos ystävänpäivätuotteet – näistä on tulossa ihan kohta lisää juttua blogiin!

lush_valentines_day

Sunday Rileyn tuotteet ovat kovassa testissä tällä hetkellä – Luna ollut jo pidempäänkin. Uusimmat tästä satsista ovat U.F.O. sekä Martian – oli nyt ihan pakko kokeilla jo nimenkin takia, mutta onneksi nämä on tehty juuri omalle ihotyypilleni.

sunday_riley_tidal_juno_martian_ufo

Hiuspuolella testi on alkanut Ouain shampoolle ja kunnolla Kiehl’sin hoitoaineelle – hoitoainetta olen oikeastaan testannut jo pienen pullon, mutta tämä on uusi yhdistelmä. Näistä, sekä Kiehl’sin shampoosta lisää lähiaikoina.

kiehls_amino_acid_conditioner

Too Facedin persikkatuotteet ovat aika uusia, itselleni ostin vain poskipunan, mutta tästäkin söpöläisestä kohta lisää. Jos haluaa katsastaa miltä tämä näyttää iholla, niin instassa on sunnuntain meikissä tätä poskilla. Huono kuva, parempia tulossa blogiin luultavasti huomenna.

too_faced_papa_dont_peach

Ostin bloggaajakollegalta Narsin Sheer Glow -meikkivoiteen, jota olen miettinyt jo pitkään. Ja nyt oli ihan pakko vain ostaa se testiin, vaikka meikkivoiteita tällä hetkellä on enemmän kuin tarpeeksi.

nars_sheer_glow

Ehkä innostavin silmämeikkipaletti itselleni viime aikoina on ollut Smashboxin uudet Cover Shot -paletit – ja varsinkin Ablaze. Tämän kävin hakemassa itselleni Kicksistä viikonloppuna.

smashbox_cover_shot_ablaze

Jos jostain kiinnostaa kuulla enemmän, niin kertokaa kommenteissa niin tiedän kertoa niistä mahdollisimman pian.

Avonit, Rimmelit ja Lushit saatu PR-näytteinä

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.