makeup

Uutta syksyyn essenceltä

Sain ihanan paketin essencen uutuustuotteita ja osa kiinnosti heti ja ne pääsivät naamalle asti testiin. Tälläkin kertaa essence on onnistunut tuomaan erittäin edullista, mutta hyviä meikkejä tarjolle.

Olen testannut tuotteita vasta kerran-pari, mutta ajattelin kertoa teille heti fiiliksiä, niin tarvittaessa voitte käydä nappaamassa tuotteen kaupasta. Valitettavasti essencen kokoelmat vaihtuvat niin nopeasti, että välillä tajuaa liian myöhään haluavansa kokeilla jotain.

essence syksy 2017 uutuudet

Kuvassa ei ole todellakaan kaikki tuotteet, mitkä sain testiin, mutta ne, jotka kiinnostivat sillä hetkellä eniten. Tytärtäni kyllä kiinnosti Holo Rainbow kynsilakka. Luultavasti päätyy hänen kynsilleen jossain vaiheessa.

Instant Volume Boost -ripsiväri oli mukava yllätys. Harja oli oudon kierteinen, muttei liian iso tai kömpelö. Ripsiväri pysyi hyvin ripsissnä eikä suttaantunut alaluomille. Fresh & Fit Awake Primer on vähän kauhistuttava näin rasvoittuvan ihon omaavana, mutta tämän pitäisi saada myös ihohuokosia pienentävä vaikutus aikaan. Kädelle swatchattuna en ihan nähnyt tätä tapahtuvan. Iho jäi tämän jäljiltä aika kiiltäväksi, mutta meikkivoiteen levittämisen jälkeen pohjustajaa ei oikeastaan juurikaan näkynyt. Tätä ehkä kannattaa käyttää yksinään esim. poskiluulla tai todella ohuen meikkivoiteen alla koko kasvoilla. Kiss The Frog -huulipuna on tutun näköinen varmaan monelle, nimittäin ainakin Lipstick Queenillä on samanlainen ihon pH:oon sulautuva huulipuna. Omilla huulillani tästä tuli todella pinkki.

essence syksy 2017
Fresh & Fit Awake Primer sekä Kiss The Frog swatchattuina

Metal Chrome Blush sävyssä My name is gold rosé gold on enemmänkin korostuspuuteri kuin poskipuna. Tätä käytin itse asiassa toisen poskipunan päällä sekä vähän poskiluulla. Kuulto on kaunis, mutta sävyn takia aika neutraali, jos ei valo osu siihen suoraan. Prismatic Highlighter -puikko sen sijaan on tosi kylmän vaalea voidemainen korostustuote. Tällä saa todella näyttävän kiillon poskille, mutta häivyttyy nopeasti olemattomiin. Ei ihan jokapäiväiseen käyttöön ainakaan omalla ihollani. Super Last Eyelinerin testaamisesta olin tosi innoissani, sillä todella edullisen, mutta hyvän eyelinerin löytäminen olisi erittäin upeaa. Valitettavasti tässä on aivan liian pitkä ja ihmeellisen taipuisa, mutta samalla jäykkä huopaterä. Tämä pysyi hyvin luomillani, mutta vääränlainen terä tekee tämän käytöstä tosi hankalaa. Näette meikkikuvista, että jouduin turvautumaan peitevoiteeseen, että sain edes jotenkin pelastettua siiven. Metal Shock Lip Paint sävyssä Mercury on tosi vaalea nuden sävyinen metallisen kiiltävä huulikiilto. En saanut tätä toimimaan ensimmäisellä kerralla huulillani. En tiedä minkä kanssa aion tämän parittaa, sillä tämä on tosi peittävä yksinään, joten se ei sovi oikein huulen keskelle tuomaan kiiltoa, sillä se olisi aivan liian näkyvä. Tuntui kivalta huulilla, mutta en tiedä tulisiko minun käytettyä tätä. Ultra Last Instant Colour Lipstick sävyssä So Un-grey-tful sopii hyvin Soft Contouring -huulikynän sävyssä Sucker for Grey kanssa yhteen. Tämä kombo on todella ihana! Harmahtavan murrettu violetti sävyltään ja tuntuu mukavalta sekä aika pitkäkestoiselta huulilla. Ripsiväri ja huulipuna sekä -kynä jäävät varmasti käyttööni. Muita pitää ehkä vielä vähän kokeilla, ennen kuin teen lopullisen päätöksen.

essence-syksy_2017

Kokoelmaan kuuluu myös Brow Marker, joka on ihan oikeasti saman näköinen kuin ne yliviivauskynät – vain ruskeissa sävyissä. Tämä oli aika ihmeellisen näköinen ja oikeasti haluaisin tietää, että miten se toimii kulmilla. Tuleeko oikeasti tussilla piirretyn näköiset kulmat vaan saako sillä vähän kevyempää jälkeä. En tiedä pitäisikö käydä kaupoissa katsomassa, jos osuu silmään. Ja myös kaikki essencen tuotteita voi ostaa Pretty.fi:stä, jos ei lähikaupasta löydy.

Mitä mieltä essencen uutuuksista?

Tuotteet saatu PR-näytteinä

2 Comments

  • Noora

    Testasin juuri tänä aamuna tuota primeria ensimmäistä kertaa, ihan ronskisti vaan koko kasvoille. Kuiva ihoni tykkäsi siitä kyllä hirmuisesti ja Rimmelin BB-voide levittyi sen päälle oikein nätisti ja meikkipohjasta jäi ihanan kuulas ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.