makeup

Uutta Smashboxilta – Golden Hour, Thrill Seeker ja Brewed

Kuten eilisessä postauksessa vähän jo uumoilinkin, niin tänään olisi tarkoitus katsoa vähän tarkemmin Smashboxin kevään uutuuksia – myös ihan naamalla. Otsikossakin mainitut Cover Shot -paletti sävyssä Golden Hour, Always on Liquid Lipstick sävyssä Thrill Seeker sekä Always On Gel Liner sävyssä Brewed ovat tämän meikin – ja postauksen – pääosassa.

Ainoastaan geeliliner tuli sävyssä, joka oli ensisijainen toiveeni. Ihan hyvä näin, sillä jouduin vähän ulos omalta comfort zonelta, varsinkin hieman viileämmän (vaikka oikeasti tämä on aika lämmin) Golden Hourin kanssa.

Mutta käydään ensimmäisenä läpi tuotteet. Cover Shot -paletit ovat varmaan tulleet tutuiksi jo muistakin blogeista. Itsekin olen esitellyt Ablaze-paletin ennestään luomillani ja nyt siis vuorossa Golden Hour. Tässä kuitenkin vielä Ablaze-paletista muutamia kuvia, sillä sille omistettu postaus jäi tekemättä.

smashbox cover shot ablaze

smashbox cover shot ablaze

smashbox cover shot ablaze

Jostain syystä Golden Hourista ei ole kuvia yksinään. Nämä Cover Shot -paletit ovat todella kätevän pieniä, mutta sävyt sekä pigmentti näissä on kohdillaan. Näitä on helppo ottaa mukaan vaikka käsilaukkuun tai matkalle eikä näiden säilytys kotonakaan vie kauheasti tilaa. Golden Hour on kultainen ja luumuinen paletti. Ehkä juuri luumun takia tämä tuntuu viileämmältä, vaikka suurin osa paletin sävyistä on lämpimään taittavia – tietysti Ablazeen verrattuna tämä on paljon neutraalimpi värimaailmaltaan. Näiden, kuten Ablaze-paletinkin, kaikki sävyt ovat pigmenttisiä ja helppo häivytellä. Todella hyviä tuotteita siis kenelle tahansa. Ja näistä seitsemästä paletista on helppo kenen tahansa löytää se itselle sopiva. Cover Shot -palettien hinta on 29,50 euroa.

smashbox golden hour thrill seeker brewed

Itse odotin eniten Always on -nestemäisiä huulipunia. Sävy Thrill Seeker on oranssipohjainen punainen ja erittäin kirkas. Itse tykkään enemmän juurikin oranssisista punaisista ja tämä on todella nappi sävy. Tämä ei ole liian kuivattava huulilla – muistakaa että nestemäiset mattahuulipunat nyt ovat kaikki ainakin lievästi kuivattavia – ja pysyi hyvänä monta tuntia. Tämän kerrostus on vähän kinkkinen, itse mieluummin ottaisin pois kokonaan ja lisäisin täysin puhtaille huulille uudestaan, sillä muuten huulipuna alkaa helposti halkeilla ja kerääntyä sisähuuliin kasoiksi. Nestemäisten huulipunien hinta on 24 euroa.

Viimeisenä erittäin iloisesti yllättänyt Always on -geeliliner. Brewed on tumman ruskea ja juuri sellainen sävy mitä käytän mieluummin kuin mustaa, varsinkin työkäytössä. Tämä pysyi hyvin (ylä)ripsirajassa eikä levinnyt sisä- tai ulkokulmiin. Always on -geelilinerit ovat kermaisia, mutta kuivuvat vähän ajan päästä. Näiden kanssa on kuitenkin hieman aikaa esim. häivyttää, ennen kuin ne jumahtavat paikoilleen. Nämä eivät ole vedenkestäviä, mutta pitkäkestoisia kylläkin. Geelilinereiden hinta on 20 euroa.

Sitten laitoin kaikki nämä kerralla testiin naamalleni ja lopputulos näytti tältä.

smashbox_golden_hour_thrill_seeker_makeup

smashbox golden hour thrill seeker makeup

smashbox golden hour thrill seeker palette

smashbox golden hour thrill seeker makeup

Koko luomella on alla vaniljainen Hero, häivytyssävynä kellertävän persikkainen Dope, sisänurkassa kultainen Lights, keskiluomella vaaleanpunainen koralli Turned On ja ulkonurkassa luumuinen Rock Stars. Rajauksena tietysti Brewed ja huulilla Thrill Seeker.

Kaikki Smashboxin tuotteet saatavilla Kickseistä!

Onko joku Cover Shot -paletti jo päässyt teidän kosmetiikkanurkkiin tai kiinnostaako Always On -tuotteet enemmän?

Tuotteet saatu PR-näytteinä (Ablaze ostettu itse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.