Uncategorized

Uusimmat ostokset

Tässä on ennen ja jälkeen Tukholman reissun tullut tilattua ja/tai ostettua ihan Suomesta uusia meikkituotteita, joten tässä ne pikaisesti yhdessä postauksessa.

Cult Beauty:iin tein aika nopeasti uuden tilauksen edellisen jälkeen. Tämän tilauksen tein oikeastaan Jouerin Papayen takia, mutta muutama muukin kiva tuote napattiin koriin mukaan.

Omoroviczan Queen of Hungary Mist on himottanut jo pidempään, joten se lähti nyt kokeiluun. Samoin Pixin Makeup Fixing Mist – sain muuten tätä ruiskaistua silmäänkin, joten… katsellaan. Stilalta lähti All Day Liquid Lipstick ja tietysti Jouerin Papaye. Tuo yllä oleva sivellin on Morphen G17.

Urban Decay lanseerasi viimeinkin Suomessa myös Vice-huulipunat – 100 väriä, on mistä valita. Niinpä minäkin päätin kotiuttaa niistä kaksi – Checkmaten ja Trystin.

SpaceNK:lta tilasin itse asiassa yhden tuotteen ja koska en vain voinut tilata sitä yksin, niin heitin ostoskoriin myös Hourglassin poskipunan sävyssä Diffused Heat. Siinäpä sitten kävi niin, että tämä päätuote on back order -tilassa eli saan sen ehkä joskus syyskuussa. Mutta poskipuna tuli.

Näiden lisäksi eBayn tilaukseni tuli, joka sisälsi PALJON korealaista kosmetiikkaa. Tässä pari maistiaista…

Nyt ehkä pidetään vähän taukoa osteluissa – MACin Trollseista olen antanut luvan ostaa jotain, jos ne nyt koskaan tänne asti saapuvat.

Löytyykö joukosta jotain kiinnostavaa?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.