skincare

Uudistunut Lush Citycenter

Kävin tutustumassa avajaisviikonloppuna uudistuneeseen Lushin Citycenteriin heidän pyynnöstään. Jo perjantai-iltapäivästä oli kova meininki liikkeessä ja asiakkaita riitti.

Olin varannut ajan henkilökohtaiseen ihonhoitokonsultaatioon, jota ennen kiertelin myyjän kanssa liikettä ja hän esitteli tuotteita ja uutuuksia. Tämän jälkeen sain teetä ja keksejä, kun myyjä kävi hakemassa meidän keskustelun perusteella minulle sopivia ihonhoitotuotteita. Kerroin, että minulla on akneen taipuva sekaiho, ja koska viime syksynä tein ison postauksen Lushin akneihonhoitotuotteista, niin nyt halusin keskittyä kasvoja tasapainoittaviin tuotteisiin.

lush citycenter ihonhoitokonsultaatio

Minulle tuotiin eteen näytteet tuotteista Kalamazoo, Tea Tree Water -tabletti, Argan-seerumi, Mask of Magnaminty sekä Dream Cream. Näistä olen itse kokeillut jo Tea Tree Water -tabletteja (itse suihkehan on omia lemppareitani) ja Mask of Magnamintya. Ihonhoitokonsultaatio perustui siihen, että myyjä kertoi tarkemmin jokaisesta tuotteesta ja miksi se sopisi minulle, sekä kokeili tuotteita käsilleni. Oli kyllä pehmeät ja hyvinhoidetut kädet tuon jälkeen.

Tämän jälkeen sain bloggaajana valita kolme tuotetta ja valitsin Kalamazoon sekä Argan-seerumin hänen valitsemista tuotteista sekä Fresh Farmacyn, jota olen halunnut testata (koska jostain syystä ihastuin palasaippuaan kasvojenpesussa).

Itse Citycenterin uusi myymälä on todella kaunis ja se laajentui noin kolmasosalla. Myös uuden järjestyksen ja hyllyjen takia se ei ole enää niin akvaario, kuin ennen. Tuotteet ovat selvästi esillä aiheittain, joten oma suosikkituote on helppo löytää.

lush citycenter

Itse tuotteista kerron lisää, kunhan olen päässyt niitä testaamaan. Valitettavasti Argan-seerumia ei saa enää, erilaisia kiinteitä seerumeja tuli avajaisiin vain muutamia kappaleita ja kun ne loppuivat, niin se oli siinä. Toisaalta arganöljyä saa ihan öljynäkin helposti ostettua ja itsekin tykkään siitä öljymuodossakin.

Oletteko ehtineet tutustua uuteen Lush Citycenteriin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.