Uncategorized

Uudistava happonaamio

Sain Jane Iredalen ja Environin illasta mukaani muutaman tuotteen Environilta ja yksi niistä on nyt esiteltävä Revival Masque eli uudistava naamio. Lyhyesti Environista sen verran, että Environ on eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämä sarja ja sitä myydään vain koulutettujen lääkäreiden ja kosmetologien kautta.

Naamio on geelimäisen tuntuista purkissa, mutta kun sen hieroo iholle koostumus muuttuu paksuksi valkoiseksi voiteeksi. Tuote tuntuu iholla hieman kihelmöivältä, mutta ensimmäisen viiden-kymmenen minuutin jälkeen kihelmöinti loppuu.

20 minuutin päästä pyyhin ensin suurimman jäljelle jääneen sekä kuivuneen naamion pois märällä liinalla. Tämän jälkeen pesen vielä kasvot haalealla vedellä.
Iho on selvästi pehmeämpi ja näyttää kirkkaammalta, kuin ennen naamiota, vaikka olin pessyt naaman Clarisonicilla. Tämän jälkeen ohjeiden mukaan iholle pitäisi levittää A-vitamiinivoidetta, itse käytän La Roche-Posayn retinolivoidetta – aina kun vain muistan/jaksan.

Naamiota voi levittää kaulaan ja dekolteelle, itse teen näin vain välillä, yleensä keskityn vain kasvoihin. Laiska kun olen! Itse suosittelen tätä kyllä lisänä A-vitamiinivoiteille, vaikka käy tämä yksinäänkin sisältämänsä AHAn takia.

Tuotetta ei tarvitse paljoa kerralla, itsellenikin on todella pitkään riittänyt pieni näytekokoinen purkki, minkä saimme. Hintaa en tälle osaa valitettavasti kertoa, mutta tiedän Briteissä tämän maksavan 50 puntaa. Jos haluat etsiä itsellesi Environin jälleenmyyjän, niin ne löytyvät Vitamion Oy:n sivuilta.

Itse tykkään tästä ja vaikka en oikeastaan pysty kertomaan pitkän käytön vaikutuksia, niin jo lyhyellä ajalla tällä on kirkastava vaikutus ihoon.

 

Tuote saatu blogin kautta

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.