lifestyle,  makeup

Uuden vuoden meikki ja ajatuksia tästä vuodesta

Niinpä se vuosi sitten vaihtui. Oikein hyvää vuotta 2017! Toivottavasti teidän vuodenvaihde meni hyvin. Meillä meni tosi mukavasti kotona ollen. Kävimme päivällä kaupassa ja illalla sitten suihkussa, söimme hyvää ruokaa ja nautimme toistemme seurasta. Päivällä minulla oli aika glitterinen meikki, mutta tämä lähti illaksi pois. Uuden vuoden päivänä lapsi palautui mummolasta kotiin ja katsoimme Ant-manin eli rauhallinen päivä eilinenkin.

new_year_eve_glitter

Itse palaan taas tänään töihin – mies ja lapsi jäävät vielä viettämään lomaa.

Monelle viime vuosi oli rankka, joillekin taas tosi onnistunut. Itselleni ehkä rankin vuosi ikinä, mutta loppuvuosi meni jo huomattavasti paremmin – paitsi olen ollut tosi väsynyt, luultavasti kaikki stressi otti kiinni siinä vaiheessa kun pahin stressaaminen lakkasi. Varsinkin joulunalusviikko oli jotenkin tosi vaikea, mutta siitäkin tuli selvittyä yhdellä itkulla. Nyt pitäisi vain kääntää katseensa tulevaan.

Ihan ensimmäisenä on luvassa viikon työmatka Puolaan ja töissä stressaava vaihe, mutta siitäkin tullaan selviämään kuten aikaisempinakin vuosina. Lapsen sairauteen liittyen meillä on tulevia koulutapaamisia ja lääkärikäyntejä, mutta koska muuten oireet ovat tällä hetkellä hallinnassa, niin nämäkin tulevat olemaan helppoja.

Tällä hetkellä tämä vuosi tietää ainakin parisen matkaa (ihan lomamatkaa) ja kyllä se HIM pitää varmaankin käydä Tuskassa katsastamassa. Pitää yrittää keskittyä tänä vuonna enemmän lapsen kanssa hauskan pitämiseen, sillä viimeiset pari vuotta ovat menneet lähinnä siihen, että en täysin ole väsähtänyt sairauskohtauksista ja lääkkeiden sivuoireista vaikeutuneeseen arkeen.

new_year_eve_glitter

Olen myös päättänyt tehdä muutamia parannuksia omaan elämääni.

Haluan ehdottomasti vaalia enemmän omaa hyvää oloani – henkisesti ja fyysisesti. Tietysti mitä tahansa voi tapahtua, mutta haluan keksiä jonkun keinon, jolla pääsen eroon stressistä helposti ja suht nopeasti. Pakko aloittaa kävelylenkit taas, sillä yleensä siinä 45 minuutissa saan nollattua aika hyvin omaa olotilaani kunnon musiikkia kuunnellen.

Talouteni pitäisi saada parempaan kuntoon ja vaikken mihinkään ostokieltoon alakaan, niin haluan kääntää päätäni enemmän siihen suuntaan, että tarvitsenko ko. tuotetta tai tuottaako se minulle ihan oikeasti niin suurta nautintoa, että haluan sen ostaa. Näin ehkä tulee ne täysin hutiostokset jätettyä kauppaan. Kuten tänään miettiessäni, että mitä luomiväriä käytän, niin alkoi jo ahdistaa luomivärien määrä, vaikka minulla se on vielä suhteellisen pieni verrattuna moneen muuhun kosmetiikkabloggaajaan. En siis tarvitse yhtään uutta luomiväriä. Tiedän, että tulen ostamaan Puolan-reissulta kosmetiikkaa enkä tätä tule itseltäni kieltämäänkään. Haluan kuitenkin, että olen tehnyt päätöksen harkitusti, ennen kuin lisään mitään ostoskoriin.

Haluan pitää tarkempaa listaa ihan kaikesta – haluan elämäni säännöllisemmäksi (vaikka ehkä monen mielestä työssäkäyvän perheellisen elämä nyt vain on aika säännöllistä) ja suunnitellummaksi. Tämä ulottuu kaikkeen – asioihin, siivoamiseen, kaupassakäyntiin, blogiin jne. Tähän ehkä auttaa uusi Batman-kalenterini, joka eilen lähti käyttöön näin uuden vuoden kunniaksi. Ja siis tietysti (positiiviset) yllätykset ovat tervetulleita, mutta suunnitelmallisuus ehkä auttaa pitämään stressitason hallinnassa.

Onko teillä vinkkejä mihinkään omiin parannuksiini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.