makeup

Urban Decay – Naked Skin One & Done

Tuotekuvissa näkyy myös Aura-korostuspuuteri, koska joku ei tajunnut ottaa näistä erikseen kuvia JA One & Donen pahvipakkaus on jo roskiksessa. Mutta siis, tänään keskitytään vain tuohon meikkipohjaan, Aurasta oli juttua korostustuotevertailussa.

oobd_urban_decay_one_and_done_

oobd_urban_decay_one_and_done_

Naked Skin One & Done on väitteiltään lähempänä BB- tai CC-voidetta kuin meikkivoidetta. Tämän pitäisi hoitaa ihoa ja antaa samalla kevyen peiton – eli tasoittaa ihonsävyä. Tämä lupaa 8 tunnin keston ja viikon käyttöjen jälkeen myös ihonlaadun paranemista – pienemmät ihohuokoset, hehkuvampi sekä kiinteämpi iho. En ole käyttänyt tätä tuotetta yksinään joka päivä kaksitoista viikkoa, jotta voisin ottaa kantaa noihin väitteisiin.

oobd_urban_decay_one_and_done_

Ensinnäkin haluan ottaa kantaa tuotteen väriin. Light-sävyn (eli vaaleimman) on sanottu toimivan 0.5-3.5 sävyisten ihojen kanssa. Suomessahan ei tietääkseni edes 0.5:sta myydä. Voin kyllä sanoa, että itse joudun sekoittamaan tähän vaaleampaa tai valkoista meikkivoidetta. Tämä ei sulaudu todellakaan 0.5-2.0 sävyisiin ihoihin ilman apua. Eli jos olet todella vaalea etkä halua ylimääräistä meikkivoidesekoittelua, niin en suosittele tätä ostamaan. Minua tummemmat voivat tätä käyttää ilman sekoitteluakin – ja itsekin käytän siis sävyä 2.0 Naked Skinistä (vaalea keltapohjainen).

Itse tuubi on ihana – kauniin näköinen, jossa hyvä pumppu. Yhdellä pumppauksella selviän, kun sekoitan vaaleampaa mukaan – melkein saman verran. Plussaa siitä, että tuoteessa on suojakerroin 20 – vaikka käytän tämänkin kanssa ihan erikseen aurinkorasvaa.

Kuvat on otettu ilman mixausta vaaleamman meikkivoiteen kanssa – muutenkin tuotetta on vain ohut kerros iholla. Tällä hetkellä, kun olen jo saanut aurinkoa, voisi tämä melkein mennä jo yksinäänkin – melkein.

oobd_urban_decay_one_and_done_

oobd_urban_decay_one_and_done_

oobd_urban_decay_one_and_done_

Tämä jättää iholle kauniin pinnan ja kestää kyllä hyvin monta tuntia. En ole joutunut tätä blottaamaan, paitsi ihan hikipäivinä. Tässä on valoa heijastavia ominaisuuksia, jonka takia iho näyttää paremmalta. Peittävyys on ohutta, mutta tätä saa jonkin verran kerrostettua melkein keskivertopeittävyyteen. Itse en tykkää tätä kerrostaa, vaan käytän sitten erikseen peitevoidetta. Muutenkin on mukavampaa, kun iholla on mahdollisimman ohut kerros tuotetta ja tämä ei tunnu yhtään raskaalta iholla. Vaikka tämä kosteuttaa ihoa, niin olen silti käyttänyt alle vielä kosteusvoidetta (tai hyaluronihappoa sekä aurinkovoidetta), eikä ole tuntunut liian paksulta tuotekerrokselta iholla.

Tämä voisi olla myös erittäin hyvä talvella, kun iho tarvitsee lisäkosteutusta muutenkin.

Mielestäni tämä on hintansa (36.90 euroa) arvoinen ja luultavasti tulen ostamaan uuden, kun tämä loppuu. On täysin syrjäyttänyt normaalin Naked Skin -meikkivoiteeni. Ja koska joudun mixaamaan suurinta osaa meikkivoiteistani, ei tämä ole minulle lisätyötä aamuisin.

Onko teillä kokemusta One & Donesta?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.