makeup

Unohdettu Inglot

Joskus vuosia sitten Inglot oli esillä niin blogeissa kuin Youtubessakin, mutta vähitellen innostus laantui – tai ainakin hypetys. Suomessa tämä selittyy helposti sillä, että liikkeet ovat sotkuisia, niitä on enää vain muutama eikä brändi tee minkäänlaista PR-työtä.

Mutta silti aina Puolassa olen eksynyt Inglotin liikkeeseen – eikä Suomen hintoihin verrattuna alle puolta halvemmat tuotteet tätä hinkua päästä räpläämään luomivärejä ainakaan rauhoita juoksuaskelia. Inglotilla on tosi hyviä tuotteita, mutta ymmärrettävästi liike voi tuntua tosi ahdistavalta normaalille meikkaajalle – eli ei tällaiselle kosmehullulle. Jo pelkkien luomivärien valikoima saa pään pyörälle. Ja koska luomiväreillä ei ole nimiä, on vaikea muistaa kaikkia suosituksiakaan, mitä on muilta saanut.

inglot_freedom_system_eyeshadows

Itsekin kaivoin pitkästä aikaa Inglotin luomivärejä esille. Varjostuspuuteri on sen sijaan melkein päivittäisessä käytössä. Pitäisi ostaa sille vain oma pieni paletti, sillä ison kaivaminen ei ole kivaa työaamuisin.

Meikkiin on käytetty varjostuspuuterin lisäksi sävyjä 355 (koko luomelle kiinnittämään pohjustaja), 154, 160 ja 326. Korostuspuuterina kasvoilla on 395.

inglot_meikki

inglot_meikki

Jos/kun joskus taas päädyn Puolaan, niin ihan varmasti käyn hakemassa lisää ihania tuotteita. Eipä tuo varjostuspuuteri ole mikään täysin pahanhintainen Suomessakaan – olen maksanut enemmänkin kuin 16,50 euroa samantyylisestä tuotteesta, ja maksaisin uudestaankin. Kyseessähän on siis sävy 504, joka näyttää ainakin netissä pelottavan violetilta, mutta omalla ihollani se on aika normaali varjon sävy.

Vieläkö Inglotilla on paikka teidän meikkikokoelmissa?

3 Comments

 • Coconut

  Pari neljän sävyn luomiväripalettia löytyy ja ovat ihan aktiivikäytössä. Ja tykkään kyllä laadusta kovasti. Harmi että liikkeet tosiaan Suomessa retuperällä. 😦 Edellisen kerran käydessäni oli tosi paljon sävyjä loppu. 😦

 • Charming Nails

  Mulla taitaa olla 6 Inglotin palettia ja ovat kovassa käytössä. Ostaisin merkkiä enemmän mutta se on niin hankalaa sokkona netin kautta! Lähin liike on Turun Myllyssä?? Vähän pitkä matka Kuopiosta 🙂 Inglotin meikit on kyllä hyviä mutta harmi kyllä, merkki on saanut liian vähän huomiota suomessa. Näkisipä sitä enemmän blogeissa, swatchien perusteella kyllä uskaltaisi ostaa. Tosi nätti meikki ja tuo paletti ❤️

 • Niina

  Inglotia löytyy luomivärejä, poskipunia ja highlightereita ja käytössä ovat. Itse olen kokenut liikkeet ihan siisteiksi, kahdessa olen käynyt. Myllyn liike muuten muutti Turkuun Yliopistonkadulle jokunen viikko sitten. Turkulaiset sinne vaan käymään, ja Turussa vierailevat. Aika usein on alennuksiakin, kannattaa pitää silmällä.

  Sellainen asia, joka saisi olla toisin, on se että kaikki testerit eivät ole esillä. Ne, mitä ei ole sillä hetkellä myydä, vedetään pois näkyvistä, joten koskaan en ole saanut täyttä kuvaa koko luomivärivalikoimasta. Ja noiden numeroiden kanssa on ihan mahoton pelata, ei niitä muista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.