shopping

Tuttuja purkkeja aasialaisessa kosmetiikassa

Tein pienen tilauksen korealaisesta kosmetiikasta eBayhin ja en vain voinut olla huomaamatta, että kuinka paljon osa tuotteista muistuttaa länsimaalaisia tuotteita. Osahan nyt on selvästi ihan korealaisen näköisiä – eläinnaamioita en ole muualla nähnyt, mutta osa on selvästi ottanut enemmän tai vähemmän inspiraatiota meille tunnetuista pakkauksista. Tai täällä tunnetut ottaneet vaikutteita aasialaisista.

Vai mitä mieltä olette näistä?

aasialainen_kosmetiikka_purkki_1

It’s Skinin seerumit tai effectorit on pakattu kuin V10 Plus:n seerumit.

Baviphatin Urban Dollkiss -tuotteet ovat selvästi ottaneet vaikutteita Nina Riccin omenaparfyymeistä. Baviphatin tuotteet ovat kuitenkin huulikiiltoja, joten sentään samanlaiseen tuotteeseen ei sitä ole käytetty.

Secret Keyn Multi Cell Night Repair -seerumi sekä -silmänympärysvoide näyttävät ihan Estee Lauderin Advanced Night Repair -tuotteilta (huomatkaa nimikin!).

Näitä löytyy varmaan paljon enemmänkin, mutta nämä bongasin lyhyellä eBay -reissullani.

5 Comments

  • HeidiB

    Tää on kyllä jo aikamoista rip offia 😉 Varsinaisesti väärennöksistä ei voida puhua, mutta aika hämärissä vesissä liikutaan

  • Laura @laurantaina

    Varsinkin korealainen road shop kosmetiikka matkii pakkauksissaan kaikkea kalliimpaa. Ei pelkästään länsimaalaista kosmetiikkaa, vaan SK-II ja mitä tahansa muita huippusuosittuja. Yleensä pakkaukset ottaa vaikutteita edeltäjistääan jos oli sitten kehitetty dupea vai ei, ja näitä on pilvin pimein Misshalla ja muillakin tunnetuilla merkeillä. Matkiihan L’oreal YSL:n paletteja (samaa firmaa), Maybelline Armania jne. Vaatteissahan vasta kopioita tehdään kalliimmista merkeistä (Zara), jokainen sitten päättää onko kyseessä ‘inspiraatio’ vai plagiaatio. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.