makeup

Treeninkestävä ripsiväri

Tein tilauksen Tartelle lähinnä tämän ripsivärin takia. Nimittäin sweatproof iski sen verran kovaa, että pakkohan tämä oli testata. Nyt kun ripsipermanentti on kadonnut ja ripset taas loistavat vaaleina, niin salille tekee mieli laittaa jotain ripsiin, etten näytä täysin valjulta. Tai olmilta, kuten Kissis sanoisi.

Niinpä Tarten Lifted-ripsiväri pääsi mukaan hikisiin treeneihin. Tämän kanssa testattiin Pilates ja Core + FLX tunnit sekä personal trainerin laatima pehmeä kuntopallo + kahvakuula -treeni.

tarte_lifted

Itse pakkaus on pirteän pinkki ja lila, ja hieman nahkea pinnasta, joten siitä saa kunnon otteen. Itse ripsiväri on sävyltään mustanruskea eli ei täysin musta. Siksi tämä sopii hyvin myös näin vaaleaihoisille ilman mitään meikkiä – musta kun voi näyttää välillä tosi rajulta yksinään. Itsehän en siis käytä salilla muuta meikkiä. Jos tulen suoraan töistä, niin poistan kaiken muun meikin, mutta ripsarin jätän. Itse kylläkin käytän normaalisti mustaa, mutta ilman mitään muuta meikkiä tämä oli hyvä sävy. Tämä näyttää ripsillä pehmeän mustalta, ei mielestäni yhtään ruskealta.

Ripsiväri ei oikeastaan tuuheuttanut ripsiäni, vaikka niin lupaakin tehdä, mutta sai ripseni näyttämään luonnollisilta. Enkä salille nyt haekaan mitään räpsyripsiä. Ripsiväri on vegaaninen ja sopii myös piilareiden käyttäjille.

tarte_lifted

Tämä pysyi kuin tauti ripsissäni. Tämä ei levinnyt tai varissut. Tämä on todellakin hien- sekä vedenkestävä ripsiväri, sillä poistoon tarvitaan öljyä. Hintaa ripsivärillä on 23 dollaria ja omani tilasin suoraan Tarten sivuilta.

Todellakin pääsi treenikassiin mukaan!

Onko teillä ripsiväriä tai meikkiä salilla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.