makeup

Top 6 edullista meikkituotetta

Yleensä kerron blogissani hieman kalliimmista tuotteista, mutta käytän edullista kosmetiikka siinä missä selektiivistäkin. Niistä ei vain aina tule kerrottua. Niinpä ajattelin, että teen teille oman top 6 edullisen (drugstore) meikkituotepostauksen. Osa on ollut näistä käytössä jo pidempään ja osa on vähän uudempia tuttavuuksia, mutta silti sellaisia, joihin voin luottaa kun haluan meikkini näyttävän hyvältä.

Uusin tuttavuus on Wet n Wildin silmämeikinpohjustaja, joka ihan oikeasti on tosi hyvä. Tästä tein ihan oman postauksensa, koska se ansaitsee sellaisen. Tämä vain toimii, erittäin hyvin. Ja hintakin on alhainen.

top 6 edullinen meikkituote

Maybellinen Fit Me -peitevoide on loppumaisillaan, mutta ei hätää – tilasin juuri eleveniltä kaksi uutta (saman sävyn 15 sekä uuden 5). Tämä on peittokyvyltään hyvä, ei ole liian kuiva (kuten esim. Tarten Shape Tape voi välillä olla) ja helposti saatavilla.

Essencen ripsivärit ihan yleensäkin ovat olleet hyviä. Varsinkin tämä I <3 Extreme vedenkestävänä on toiminut erittäin hyvin. Kaapissa odottaa yksi toinen essencen vedenkestävä ripsiväri, käytössä on myös vesiliukoinen Instant Volume Boost. Ja siis näiden hintahan on vain muutamia euroja!

H&M:n poskipunia on itse asiassa kehunut myös muistaakseni Tati Westbrook ja itse tykkään todellakin sävystä Cantaloupe. Se on ihanan persikkainen, pigmenttiä on tarpeeksi ja se levittyy kauniisti iholle. Tati kehui myös H&M:n huulipunia, niitä pitää itse vielä kokeilla.

top 6 edullinen meikkituote

Nyxin Illuminator sävyssä Ritualistic on kaunis todella vaalea kultaan taittava korostuspuuteri. Tämä pysyy kasvoillani hyvin eikä näytä ihon tekstuuria liikaa.

Lisää essenceä? Kyllä, sillä essencen huulipunat (Longlasting-versio varsinkin) ovat aivan ihania. Laatu on verrattavissa kalleimpiin merkkeihin.

Mikä on teidän edullinen lempituote?

2 Comments

  • Heidi Minna

    Edullisista meikkituotteista itselläni on varmaan eniten käytössä H&M:n voideluomiväri (en muista sävyä, mutta hyvin luonnollinen ruskea), jolla lisään hohdetta liikkuvalle luomelle. Pysyy hyvin ja näyttää nätiltä. Myös meikin korjailuun käyttämäni silkkipaperit (Duroy!) sekä kivipuuterit ovat yleensä halvemmasta päästä (nyt käytössä Maybelline Fit me! set+smooth).
    Onko sinulla pysynyt tuo Maybellinen peitevoide siistinä purkissaan? Itselläni peitevoide pursui purkistaan aina, kun laitoin aplikaattorin takaisin. Tuloksena oli sellainen sotku, etten voinut säilöä sitä missään sotkemassa kaikkea, mihin purkki osui. En halua käyttää aamuani pyyhkimällä peitevoidepurkkeja puhtaaksi..

    • Henna V

      Pitää katsastaa myös H&M:n voidemaiset luomiväritkin! Mulla ei ole ollut ongelmia tuon Maybellinen peitevoiteen kanssa koskaan. Sulle on varmaan sattunut joku maanantaikappale. Kohta korkkaan uuden, toivottavasti sekään ei käyttäydy noin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.