Uncategorized

Top 5 kesälakat

Vaikka en olekaan kynsibloggaaja ja hyvä, jos saan levitettyä lakan ihan ok kynsille, niin kuitenkin päätin teille kertoa omat top 5 kesäkynsilakkani.

Kun aurinko alkaa paistaa ja ilma lämmetä, kaivan esiin lakkoja, joita harvemmin tulee käytettyä muina vuodenaikoina. Kirkkaat värit ovat kesällä pop!

oobd_summer_nail_polishes_kynsilakat_opi_essie_tbs_china_glaze_

OPI I Just Can’t Cope-acabana (SS 2014 Brazil collection) on kirkkaan keltainen creme-lakka. Vaatii kaksi kerrosta omilla lyhyillä kynslläni, pitkäkyntisillä (heh heh) ehkä kolmekin.

OPI Life Gave Me Lemons (Neons collection) on vihertävän keltainen neon creme-lakka. Tämä on kirkkaampi, jos alla on valkoinen lakka, mutta koska itse tykkään siitä, että kynsilläni on vähemmän kerroksia – tai muuten ne lohkeavat 12 tunnissa – niin käytän tätä myös ilman, mutta silloin ehdottomasti 3 kerrosta tarvitaan. Valkoisen lakankin kanssa voi välillä tarvita kolme, ettei valkoinen paista läpi.

Essie Tart Deco on oikeastaan varattu mun varpaankynsille. En tiedä minkä takia, mutta yleensä sudin tätä varpaisiin kesällä, vaikka on tämä kaunis kermaisen korallinen käsienkin kynsillä.

The Body Shop Colour Crush -kynsilakka sävyssä Rosy Cheeks on aivan ihana persikkainen koralli. Kaksi kerrosta riittää ja lakka pysyy yllättävän hyvin omilla haastavilla kynsilläni.

China Glaze Papaya Punch (Island Escape collection) ihana oranssi creme-lakka. Tämäkin on täysin peittävä kahdella kerroksella.

oobd_summer_nail_polishes_kynsilakat_opi_essie_tbs_china_glaze_

Pahoittelen, että osa on LE-kokoelmista, mutta valitettavasti näitä minun tulee eniten käytettyä. Huomasitteko, että kaikki ovat creme-lakkoja? En oikein tykkää kimaltelevista, glitteritkin jätän lähemmäksi joulua.

Mikä on teidän ehdoton kesäkynsilakka?

The Body Shopin ja Essien lakat saatu blogin kautta

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.