makeup

Too Faced Better Than Sex

Halusin kokeilla jotain muuta kuin Benefitin They’re Realia, joka on viimeisen parisen vuotta ollut lempiripsarini. Tilasin Too Facedin Better Than Sexin joulukuussa Sephorasta ja sain sen käsiini tammikuussa. Tämän jälkeen kyseessä onkin ollut pelkkä rakkaussuhde.

oobd_too_faced_better_than_sex_mascara_1

Eniten ihastuin siihen, että itse tuubi on todella painava ja tuntuu ylelliseltä. Väri on kauniin vaaleanpunainen metalli ja erottuu selvästi muista omistamistani ripsareista.

oobd_too_faced_better_than_sex_mascara_2

Better Than Sexin harja oli ensialkuun outo ja sain sutattua ripsaria luomille koko ajan. Harja on tiimalasin muotoinen, jonka ansiosta sen pitäisi istua silmän muotoon hyvin. Itse ripsari lupaa tuuheuttaa ja kaartaa ripsiä – tämä lupaus pitää. Omat ripseni ovat lyhyet, hennot ja niitä on vähän, mutta tämä saa ripseni näyttämään tuuheammilta ja ihan kuin niitä olisi enemmän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harjan ansiosta pienemmätkin ripset tulevat käsiteltyä mustalla massalla. Jos käytän todella kermaisen tuntuista peitevoidetta silmien alla, voi tämä siihen takertua, mutta muuten tämä on kestänyt sateetkin suttaantumatta. Onko tämä sitten parempaa kuin seksi – ehdottomasti ei, mutta parhaimpia kokeilemiani ripsareita tämä on!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko teillä kokemuksia tästä ripsarista?

I really love this mascara! The packaging feels heavy and expensive. Mascara wand requires some work since I get the mascara all over my lid due to X-shaped bristles. I don’t have problem with this staying on my lashes, only if I use really creamy concealer it might blacken the lower lashline throughout the day. Definitely better mascara than Benefit They’re Real!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.