makeup,  tools

Toisen Tallinnan viikon ostokset

Viime viikolla meno vähän hyytyi, sillä pyörimme ainoastaan Viru Keskuksen sekä Vanhan kaupungin alueella. Löysimme kyllä tosi makeita ruokapaikkoja, mutta ostokset jäivät kosmetiikan osalta vähäisemmiksi.

Pyörin jonkin aikaa myös Natura Siberican liikkeessä, mutta koska en oikein tiennyt mistä edes aloittaa, niin en ostanut sitten mitään. Samoin Joikilta jäi hankkimatta mitään.

Minulla oli viikolla yksi pakko-ostos, kun tajusin ekana aamuna, että mukaani ottamani (ja edellisellä viikolla käyttämäni) Nyxin kulmakynä loppui. Niinpä piti käydä hakemassa uusi – ja koska Nyx avautui Kaubamajaan vasta viime la, niin en samaa voinut ostaa – ja päädyin L’Orealin Brow Artist Designeriin. Ja tajusin vasta ostoksen jälkeen, että tämä on teroitettava. Olen niin tottunut väännettäviin, että tähän tottuminen kestää. Muuten kyllä todella hyvä kynä.

Ehkä paras ostos oli CoLabin kuivashampoo – London-tuoksussa, tottakai – sekä Sheer & Invisible sekä Volume -koostumuksissa. Vapise Batiste!

colab_dry_shampoo_london

Ja sitten yhtenä päivänä mulle tuli finni, joten tottakai mä sitten ostin KAKSI peitevoidetta – kumpaakaan en avannut reissussa. Bourjoisin Healthy Mix -sarjan meikkivoide on mahtava, joten halusin testata myös peitevoidetta ja Revlonin ColorStay on toivottavasti yhtä hyvä kuin saman sarjan meikkivoide.

revlon_colorstay_concealer

bourjois_healthy_mix_concealer

Sitten mun piti nyppiä kulmakarvat reissussa, joten ostin Tweezermanin matkakokoiset pinsetit. Nypinkö ne kulmat? No en.

tweezerman

OGXin Coconut Oil Weightless Hydrating Oil Mist on ihana! Se tuoksuu kookokselle. Ja kosteuttaa. Eikä lähmää. Kannatti! Ja tämän ostin sen takia, että Tallinnan kovempi vesi sai hiukseni näyttämään peikkohiuksilta.

ogx_coconut_oil_mist

Näiden lisäksi ostin Mizonilta pari kangasnaamiota – toisen käytin jo hotellilla – sekä etananlimapuhdistusvoiteen ja etanageelivoiteen. Näistä todellakin lisää piakkoin! Mizonilta testasin myös Let Me Out Blackhead Peel-Off Mask – toimii!

mizon_sheet_mask

Misshalta ostin tuon ArtisTool 101 -siveltimen eli tuollaisen hammasharjasiveltimen sekä misellivettä. Blemish Clear Patchejä lähti paketillinen mukaan myös. Ja koska pinkki puuteripaperi oli vaan nätti, niin Beauty Made Easyltä lähti paketillinen niitä mukaan.

missha_artistool_101

Ihan tarpeeksi siis taas tavaraa. Mikä kiinnostaa eniten?

9 Comments

 • Sari BP

  Bourjoisin Healthy Mix meikkivoide on todella hyvää. Samoin kuin Revlonin ColorStay. Melkein ovat päässeet top5:een mun rankingissä 🙂 Peittareista mulla ei ole kokemusta, mutta toivottavasti joskus saan nekin testattua 🙂 ArtistTooleista olisi kiva kuulla miten toimivat. En ole itse sellaistakaan tullut hankkineeksi, kun olen vähän skeptinen.

  • HennaV

   Mäkin olen vähän skeptinen, jonka takia en ole vieläkään ostanut Artisin 50 punnan siveltimiä tai edes Duroyn 30 euron, tämä Misshan maksoi onneksi vain 15 euroa 🙂

 • Kuorotipu

  Sivellin kiinnostaa! Pitää varmaan itsekin vilkaista noita, marraskuussa seuraava Tallinnan risteily tiedossa. Löytyikö muuten sitä theBalmia?

 • Kuorotipu

  Sivellin kiinnostaa! Pitää varmaan itsekin vilkaista noita, marraskuussa seuraava Tallinnan risteily tiedossa. Löytyikö muuten sitä theBalmia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.