makeup

Todellakin Faux Cils!

Kun jouduin heivaamaan rakkaan Too Faced Better Than Sexin roskikseen – koska lopputuote kuivui tuubiin, niin olin vähän hukassa, että mikä olisi edes lähellekään yhtä hyvä tuote. Päädyin ostamaan YSL Mascara Volume Effect Faux Cils’in Kampin Stockmann Beautyn alesta eli hintaa ei jäänyt tuotteelle kuin parisen kymppiä. Tämän voin helposti maksaa ripsarista ja koska en ollut koskaan kokeillut YSLin ripsaria, niin tällä oli kiva aloitella. Alkuperäinen ja tälläkin hetkellä voimassa oleva hinta Stockmannilla on 38,50 euroa.

Mutta, nyt täytyy myöntää, että olen valmis maksamaan täydenkin hinnan tästä. Sen verran ripsari yllätti minut. Tämä on aivan ihana ja tekee ripsistäni yhdellä kerroksella jo paljon tuuheammat ja pidemmät. Massa on kuivahkoa, en sanoisi, että tämä nyt kuivimmasta päästä on, mutta ei ole kauhean juoksevakaan. Harja tässä on ihan normaalin ripsariharjan näköinen, joten sen takia en ensin odottanut mitään mullistavaa. Oi kuinka erehdyinkään.

Ihaninta oli lukea, että tämä on tarkoitettu herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille. Silmäni eivät ole vielä vuotaneet kertaakaan tämän käytön aloittamisen jälkeen, mutta en täysin ylistä tätä siitä, sillä silmieni valuminen on kausittaista. Ripsarissa on mukana myös B5-vitamiinia, jonka pitäisi hoitaa ripsiä samalla.

Ainoa huono puoli on se, että tämä klimppiintyy helposti, jos tätä alkaa kerrostamaan, mutta koska yksi kerros riittää, niin ei haittaa.

Ihana, ihana Faux Cils! Tällä hetkellä menee helposti ripsarilistani kärkeen ja osittain senkin takia, että tätä saa Suomesta vastoin kuin Too Facedia.

Suosittelen! Worth every penny! Plus pari sydäntä.

Paljon onnea myös kaikille koulunsa päättäneille! Itse olen tämän ilmestyttyä oman lapseni kevätjuhlissa.

2 Comments

  • JonnaH.

    Tää oli pitkään mun lempiripsiväriä vuosia sitten. Huonopuoli oli se, että mun käyttötahdilla tää kuivahti aika nopeasti hylsyyn, mutta muuten ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.