body

The Body Shopin kesän uutuuksia

Sain The Body Shopilta ihanan paketin, joka sisälsi uuden Piñita Colada -sarjan sekä Polynesian Island Tiaré -tuoksun.

Aloitetaan tuoksusta, koska se yllätti minut täysin! Tuoksu on aivan ihanan tumma kukkaistuoksu, joka ihan oikeasti toi mulle heti ekasta suihkauksesta mieleen Thierry Muglerin Alien-tuoksun (tai lähinnä jonkun niistä LE-tuoksuista). Polynesian Island Tiaré on kevyempi ja vähemmän monimutkaisempi, mutta aivan ihana päivätuoksu, joka ei kuitenkana ole liian raikas kukkainen – itse en perusta raikkaista kukkaistuoksuista. Tiaré ja Frangipani tuoksuvat tässä eniten, jonka jälkeen ylang-ylang ja vanilja tuovat tuoksuun syvyyttä ja lämpimyyttä. Aivan ihana! Olen niin rakastunut, nyt ei tarvitse tuhlata kalliimpia Alieneita, kun voin käyttää töissä tätä. EdT-tuoksu ei kuitenkaan jää iholle moneksi tunniksi, joten tätä joutuu lisäämään muutamien tuntien jälkeen uudestaan. EdT:llä hintaa 27,50 euroa. Kävin ostamassa tähän itse suihkugeelin (13,50 euroa) ja vartalovoiteen (15 euroa). Varsinkin vartalovoide pysyy iholla tunteja yksinäänkin eli näitä on ihana kerrostaa pysyvämmäksi tuoksuksi.

the body shop polynesian island tiare

the body shop polynesian island tiare

Piñita Colada, Piñita Colada! Ahhh, ananasta ja kookosta. Lempidrinkkini (Gin&Tonicin rinnalla) on selvästikin Piña Colada. Tämä ei tuoksu ihan oikealle Piña Coladalle vaan lähinnä sille, mitä kotona teen (K-18 vinkki) eli Malibuta ja ananasmehua sekaisin. Ihanan raikas! Tässä tuoksuu voimakkaammin ananas, kookos on aika lempeä.

Suihkugeeli on ihanan virkistävä ja pesee hyvin ihon. Tuoksu myös jää iholle vähäksi aikaa.

Vartalosorbet on todella raikastava iholla. Koostumus on vähän oudon rakeinen, ihan kuin se jäisi iholle oudosti alkuun, mutta imeytyy loppujen lopuksi aika nopeasti. Tuoksu on raikkaampi tässä kuin vartalovoissa. Body Sorbetin hinta 15,00 euroa.

Vartalovoi on aika paksua ja itse käytän tätä lähinnä jalkoihin sheivauksen jälkeen, sillä näin keväisin (tai kesälämpötiloissahan nyt ollaan) vartalosorbet riittää muuten kosteuttamaan ihoani. Body Butterin hinta 19,50 euroa.

Vartalokuorinta oli näistä ihana tuttavuus! Kuorinnan koostumus on lähinnä kookosmömmöä ja tuntuu, että jopa rakeet olisivat kookoslastuja – ja oikeassa olin, osa rakeista on jauhettua kookosta. Mmm-mm! Kuorinnalla on hintaa 22,50 euroa.

the_body_shop_pinita_colada

Suosittelen kyllä tuoksuttelemaan tuotteita – Piñita Coladaa sekä Polynesian Islan Tiaréa – sillä kesäisempiä tuoksuja saa hakea!

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Mikä on teidän ehdoton kesätuoksu?

Tuotteet saatu pr-näytteinä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.