skincare

The Body Shop Roots of Strength

Tuotteet saatu PR-näytteinä /
Sisältää affiliate-linkkejä

Viime aikoina on tullut aika paljon postauksia ihonhoidosta, ehkä me päästään kohta muihinkin aiheisiin. Tänään kuitenkin ajattelin kertoa teille lopultakin The Body Shopin uusimmasta ihonhoitolinjasta nimittäin Roots of Strengthistä.

Roots of Strength on kiinteyttävä ja muotoileva ihonhoitosarja anti-age-ominaisuuksia. Ihonhoitosarja vahvistaa ihoa, jolloin se tuntuu kosteutetummalta ja täyteläisemmältä sekä kiinteytyneeltä. Linja sisältää kolmea juuriuutetta – inkivääristä, ginsengistä ja ruskuksesta.

Linja sisältää kolme tuotetta ja on suunnattu yli 35-vuotiaille. Itse täytän vähän yli kuukauden päästä 35, joten voin tuntea kuuluvani kohderyhmään.  Iän myötä iho mennettää kykynsä ylläpitää kosteutta, joten tämä linja on kehitetty (kuten yllä mainittu) kosteuttamaan, kiinteyttämään sekä täyteläistämään ihoa.

the body shop roots of strength essence

Ensimmäinen tuote sarjasta on essence, joka on tarkoitettu käytettäväksi puhdistuksen jälkeen. Tämä on hieman vettä paksumpaa/geelimäisempää ainetta, joka on helppo levittää kasvoille sormin/käsin. Itse en tuhlaisi tähän vanulappua. Se jää vähäksi aikaa ihon pinnalle eli ei ole niin vetistä, että imeytyisi heti. Tämän jälkeen iholle levitetään pumppupullossa olevaa seerumia, joka on ihanan tuntuista ja jättää ihon kosteutetuksi, mutta samalla kiinteyttää ihoa. Lopuksi vielä päivävoide, joka itselläni on aivan liian tuhtia päivävoiteeksi, joten olen itse käyttänyt tätä yötä vasten. Voide on aika paksua, muttei rasvaista. Tämä ei imeydy kauhean nopeasti, mutta tämän kanssa silottavan vaikutuksen huomaa aika nopeasti – iho näyttää täyteläisemmältä ja kauniin kosteutetulta. Tuoksu näissä kaikissa tuotteissa on inkiväärisen yrttinen/maanläheinen, itse tykkään tuoksusta, mutta moni varmaankaan ei.

the body shop roots of strength serum

Itse tykkään essencestä ja seerumista tosi paljon ja aion käyttää ne loppuun. Vähän pelkään, että itse voide on aiheuttanut minulle finnejä (tämä voi myös johtua toisesta aineesta, mutta voide on omalle iholleni liian paksua myös näin talvella). Voide tuntuu iholla ihanalta ja iho jää satiinisen pehmäksi ja kosteuteuksi. Itse en ole huomannut mitään kiinteytystä ihollani, mutta toisaalta oma ihoni ei vielä roikukaan pahemmin – kiitos kuuluu paksulle rasvaiselle iholleni. Jos kuitenkin haluaa hieman piristää ihoa ja kosteutusta, niin nämä tuotteet sopivat varmasti monelle.

the body shop roots of strength lotion

Koko linja on vegaaninen ja dermatologisesti testattu, tuotteet toimivat myös herkällä iholla. Tuoksuherkän suosittelen testaamaan tuotetta ennen ostoa, sillä tuoksu on aika voimakas.

Hintaa essencellä on 21,50 euroa, seerumilla 32,50 euroa ja voiteella 29,50 euroa.

Oletteko käyneet tutustumassa (tai haistamassa) tähän The Body Shopin uutuussarjaan?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.