skincare

By Terry Baume de Rose

Shokeerasin vanhempiani toukokuussa ostamalla Tallinnasta itselleni By Terryn kulttihuulirasvan nimeltä Baume de Rose. Siis itse tuotehan ei ketään shokeeraa, mutta se hinta. Yli neljäkymppiä yhdestä huulirasvasta. Ei ole halpaa!

Halusin testata tätä kulttimaineen saavuttanutta huulirasvaa ihan itse. Ja koska itse käytän koko ajan huulirasvaa, niin teidän, mitä huulirasvalta haluan. Koska inhoan pitää montaa erilaista purkkia avoinna, niin jouduin odottamaan syksyyn, että edellinen yöhuulirasvani loppui.

by terry baume de rose

Baume de Rose tulee ihanassa pakkauksessa, ulkopakkaus kertoo jo pelkästään, että kuinka laadukkaasta ja kalliista tuotteesta on kyse. Eikä tätä vähennä yhtään se, että itse purkki on painavaa maitolasia.

Tuotehan ei ole pelkästään huulivoide, vaikka itselleni sen siksi ostin, vaan tätä voi käyttää oikeastaan mihin vain. Tuote sisältää ruusuvahaa, karitevoita, keramideja ja E-vitamiinia, joiden ansiosta se suojaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Koostumukseltaan voide on aika vahamainen ja jäykkä. Tuotteessa on myös suojakerroin 15, joka on hyvä, jos tätä haluaa pitää käsilaukussa.

by terry baume de rose

Purkkipakkauksen takia en itse halunnut tätä käyttää normaalissa päiväkäytössä, vaan tämä löytyy yöpöytäni laatikosta. Vähän siis menee hukkaan tuo suojakerroin, mutta itse en tykkää purkkimallisista rasvoista laukussa.

Tämä kosteuttaa huuliani hyvin ja koostumuksen ansiosta pysyy huulilla pitkään. Aamulla huulet ovat kosteutetut ja itse vielä tunnen vähän voidetta huulilla.

by terry baume de rose

Jos tämä kulttivoide on vielä kokeilematta, suosittelen katsastamaan. Tätä saa esim. eleven.fi:ltä 43,20 euron hintaan.

Löytyykö teiltä jo Baume de Rose?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.