body,  scents

Terre de Lumière

Kävin muutama viikko sitten L’Occitanella PR-tilaisuudessa, jossa lanseerattiin uusi Terre de Lumière -tuoksu. Itse olen tykännyt L’Occitanen Arlésienne-tuoksusta, mutta tämä uusi olikin sitten jotain täysin uutta L’Occitanelta.

Siinä vaiheessa kun puhutaan Provencen pelloista, niin minä näen kauhukuvia laventelipelloista sekä laventelituoksusta. Itse puhdas laventeli kukkana pelloilla on kyllä täysin eri asia kuin pullotettuna. En kuitenkaan ole sen ylin ystävä kummassakaan.

l'occitane terre de lumiere

Tässä ON laventelia, mutta minä en sitä juurikaan haista, joten WIN! Moni haistoi tässä ensimmäisenä hunajan – minäkin – mutta koska olen viime aikoina käyttänyt Kilianin Back to Blackia, joka on HUNAJAINEN, siis ihan Nalle Puh -hunajainen, niin tässä hunaja oli tosi pehmeä ja lämmin – ei liian ylimakea.

Terre de Lumière on minusta aika ranskalainen parfyymi, mutta hieman mausteisella vivahteella. Tämä ei ole niin kukkainen ja vaniljainen kuin Guerlainin uusin lanseeraus Mon Guerlain, vaan tässä on hieman enemmän potkua ja lämpöä. Guerlain on enemmän päivätuoksu ja tämä iltatuoksu, mutta minähän nyt käytän kaikkia tuoksuja silloin kun haluan.

l'occitane terre de lumiere

Kannattaa todellakin käydä tuoksuttelemassa, jos vähänkin kuulostaa kiinnostavalta. Kyseessä on siis edp ja 50ml pullon hinta on 69€ja 90ml 89€. Saimme isommat pullot goodie bagista sekä vartalovoiteen, koska kerrostamalla mitä tahansa tuoksua saa siitä intensiivisemmän ja pidempään kestävän. Vartalovoiteen hinta on 26 euroa.

Oletteko jo tutustuneet tähän ihanaan uutuuteen?

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.