home,  lifestyle

Teinin huoneen päivitystä

Muutama viikko sitten meni viikonloppu Ikeassa ja heittäen pois kaksi isoa säkillistä tavaraa neidin huoneesta. Tämän lisäksi seuraava maanantai-ilta meni poislähtevien huonekalujen purkamisessa ja tiistai-ilta meni uusien kokoamisessa. Ihan tarpeeksi hommaa muutamalle illalle.

Neiti on nukkunut viimeiset kolme-neljä vuotta parvisängyssä (en muista koska ostettiin se), mutta kesäisin valittaa, että siellä on liian kuuma (+rivarin toinen kerros). Niinpä lopultakin päädyttiin ostamaan ihan maantasossa olevan sängyn. Tietysti tämän takia sitten jouduttiin muutenkin vähentämään huoneen huonekaluja, kun sängyn alle ei mahdukaan enää lipastoa ja vuodesohvaa. Niinpä lipasto, vanha parvisänky ja hyllykkö lähtivät pois – sänky eteenpäin, kaksi muuta roskalavalle.

teinin huone

Neiti itse päätyi Malmin sänkyyn, johon alle tulee laatikostot, vaikka itse olisin ollut toisen sängyn puolella. Mutta hänen huoneensa. Neiti olisi halunnut sen puun värisenä, mutta Espoon Ikeassa ei sitä ollut eikä meillä ollut mahdollisuutta lähteä Vantaalle, joten tämän jälkeen neiti päätyi mustanruskeaan. Tämän lisäksi ostettiin Alex-lipasto työpöydän alle, jotta saadaan vähän lisää säilytystilaa. Tällä hetkellä lipasto on pöydän vieressä, sillä en tajunnut, että sängyn laatikot estäisivät pöydän laittamisen sängyn viereen – tai sängyn laatikoita ei saisi auki – eli järjestys meni huoneessa uusiksi.

Ja kyllä, neidin huoneessa on erivärisiä seiniä. Nuo rusehtavat ovat edellisen asukkaan jäljiltä, tuo harmaa-vaaleanpunaraidallinen seinä meidän maalaama. Luultavasti maalataan kesällä koko huone uudestaan, sillä neiti ei ole kauhean innoissaan kummastakaan sävymaailmasta.

Onneksi miehellä on lehmän hermot Ikean tavaroiden kokoamisessa, mä meinasin menettää omani jo niitä pahvilaatikoita avatessa, kun ne vain repeytyivät. Mies siis kokosi sängyn ja laatikoston.

teinin huone

Vielä pitäisi saada uusi matto, mutta Ikeassa ei ollut mitään sopivaa enkä ole vielä ehtinyt muualta katsomaan. Toisaalta ei tuossa huoneessa ihan hirveäsi ole lattiatilaa, mihin maton voisi laittaa niin, ettei se vaikeuttaisi sängyn laatikoiden avaamista.

Lapsella on väliaikaisella yöpöydällään (pitää ostaa joku kivemman näköinen) Robinin allekirjoitettu kuva. Koskaanhan lapsi ei ole Robinia tavannut tai keikalla käynyt, mutta vanhempani tuntevat Robinin sukulaisia, niin sitä kautta ovat saaneet kaksi allekirjoitettua kuvaa sekä ainakin yhden pyyhkeen ja jotain muuta, mitä neidillä ei enää ole. Sama tuo vaaleanpunainen herätyskello vaihtuu toiseen piakkoin, sillä ostimme sellaisen, joka ei mene itsestään pois päältä tarpeeksi kauan soituaan.

Apassionatasta ostettu viltti ja tyyny löysivät paikkansa huoneesta. Tänä vuonnahan ei menty enää Disney on Iceen, oikeastaan sen takia, että olemme jo nähneet ne kaikki tämän vuoden esitykset ennestään, niinpä kävimme Apassionatassa.

teinin huone

Käytiin edellisviikonloppuna ensimmäistä kertaa tänä vuonna Stockmannilla ostoksilla ja mukaan tarttui lapselle uusi peitto (Høien 600g Orion) sekä Finlaysonin Heron-pussilakanasetti (näkyy kuvissa) vaaleanpuna-mustana. Vielä tyyny pitäisi päivittää, sillä vanhasta alkaa tulemaan untuvat ulos.

Lapsen huoneestahan on pääsy parvekkeelle, mutta tällä hetkellä oven edessä on poislähteviä tavaroita (esim. säkkituoli), joten siitä ei kuvaa. Vain kuvissa olevat huonekalut ovat uusia tai muuttivat paikkoja, muu huone pysyi samana, paitsi pöydän viereen tuli Alex-laatikosto.

Ehkä nyt meidän neiti viettäisi enemmän aikaa huoneessaan – ennen se oli niin täynnä tavaraa ja pimeä, ettei siellä halunnut hengata kukaan.

Onko teihin iskenyt näin keväällä sisustusvimma?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.