Uncategorized

Teetä ja kurkkuvoileipiä Jo Malonen tyyliin

Kun hellin Sinistä pintaa -blogista päätti myydä pois Jo Malonen Earl Grey & Cucumber -tuoksun tee-kokoelmasta, niin harkinnan jälkeen se siirtyi minun omistukseeni.

Kun suihkaisin tuoksua ihan ekaa kertaa iholleni, tuli ensimmäisenä mieleen gin, vaikka eihän tässä giniä ole. Tuoksu on sen verran raikas ja tietysti itse parfyymin alkoholi tunki ensin läpi, joten ihan giniltä se tuoksui. Iholla tuoksu lämpeni aika nopeastikin, mutta ei tästä silti kauhean makeaa tai lämmintä saa.

Bergamotti ja kurkku ovat vahvimmat tuoksut tässä omaan nenääni. Itse jotenkin mielsin täysin tuoksun sopivan Stemapunk-henkeen, sillä kurkkuleipiä ja teetä (ginillä ehkä terästettynä) voisin nauttia tämä parfyymi yllä.

Earl Grey & Cucumber ei ole lähellä mitään omistamaani tuoksua ja sen takia se on aivan ihana lisä parfyymikokoelmaani. Tämä on kepeytensä ansiosta ihana kevät- ja kesätuoksu sekä ehkä enemmänkin päiväkäyttöön, kuin iltatuoksuksi – vaikka minähän en näistä “säännöistä” juurikaan piittaa. Käytän mitä haluan ja koska haluan.

Olen iskenyt silmäni jo kolmanteen Jo Malone -parfyymiin, joten ehkä se seuraavalta reissulta tarttuu mukaani – jos on yhtä hyvä livenä kuin kuvauksesta voisi päätellä.

Suosittelen kyllä Jo Malonen parfyymeja ihan kaikille, laajasta valikoimasta ihan varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

Löytyykö teiltä jo Jo Malonea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.