clothing and accessories,  lifestyle

Tavoitemekko

Kysyin teiltä vähän mielipiteitä muutama viikko sitten, että mikä mekko olisi kiva kaverin kesähäihin. Kokojen ja saatavilla olevien mallien puitteissa päädyin yhteen kuvien mekoista.

Mutta miksi tavoitemekko? Jouduin ottamaan mekon yhden koon pienempänä (eli siis kokona 18, Suomen 46), koska oma kokoni oli loppu. Pelkäsin ja toivoin, että mahtuisin mekkoon edes joten kuten. Noh, tulipa testattua. Kyllä sitä pitäisi aika hyvin vielä viidessä viikossa laihtua, että sivussa oleva vetskari menee kiinni. Eli tiukka dieetti ja kuntosaliohjelma vaan alle. Katsotaan kesäkuun puolessa välissä miltä näyttää.

chichicurve_clara_dress

chichicurve_clara_dress

chichicurve_clara_dress

Malli on siis Clara ja väriltään musta-kultainen. Kulta on onneksia aika vaalean – hieman shampanjaisen – kultaista eikä liian keltaista. Ja siis brändihän on Chi Chi Curve.

Mekko maksoi postikuluineen £60 eli ei mikään järkyttävän kallis. Itse kangas on vähän karheaa eli ei pehmeää pitsiä. Karheuden takia varmaankin pitää muotonsa paremmin.

Itse mekko roikkuu yläkerran tasanteen kaappien ovessa ja joka kerta kun menen ohi, niin se muistuttaa mua tavoitteestani. Taidan melkein joka kerta sanoa mekolle, että “I see you”.

Mitä mieltä Clarasta? Onko teillä tavoitevaatetta?

4 Comments

  • wastinglifestyle

    ihana mekko! Varmasti upea sun päällä. Mullakin on kaverin kesähäät tiedossa ja sinne on olemassa tavoitemekko 😀 tai no, mahdun mekkoon kyllä, mutta se on ahdistavan oloinen päällä (maksimekko, johon täytyy laittaa vyö rintojen alle/vyötärölle ettei näytä muumilta). Tavoitevaatteita on kaappi täynnä, eli siis niitä vaatteita joihin vielä reilu vuosi sitten mahduin mutta en enää. Plaah. Ärsyttää kytätä omia syömisiä, mutta itepä oon tän aiheuttanu 😀 tsemppiä siis meille molemmille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.