Uncategorized

Tangle Teezer kahdella tavalla

Sain yllätyksekseni postia Salon24.eu-verkkokaupasta ja paketista ilmestyi uusi Lulu Guinness -kuviolla päällystetty kompakti Tangle Teezer. Itse omistan kyseisestä mallista mustan version. Omat hiukseni ovat normaalit suomalaiset hiukset – niitä on paljon, mutta yksittäinen hius on todella ohut. Nuorempana hiukseni olivat niin liukkaat, että niissä ei pysynyt kunnon tupeerauskaan, mutta kaikkien käsittelyjen jälkeen hius on paljon kuivempi ja menee nykyään helpommin takkuun.

oobd_tangle_teezer_lulu_guinness_1

Tangle Teezer on kehitetty niin, että se ei revi hiusta harjatessa, vaan avaa takut hellävaraisemmin. Jotenkin se, että tämä tekisi takkujen aukaisemisesta nopeampaa ei ihan mene ymmärrykseen. Tangle Teezerillä harjaaminen kestää jopa omissa hiuksissani pidempään, vaikka takkuja ei paljoa olisi, sillä yhdellä vedolla harja ei revi takkua auki, vaan samaa kohtaa saa harjata monta kertaa. Poikaystäväni paksuissa hiuksissa tämä ei toimi yhtä hyvin kuin omissani.Tiedän, että moni pitkä- ja paksuhiuksinen tykkää Tangle Teezeristä, mutta itse koen tämän paremmaksi ohuemmalle hiukselle, joka myöskin rikkoutuu helposti kovemmin harjatessa.

oobd_tangle_teezer_lulu_guinness_2

Tämä taitaa lähteä mukaan laukkuuni, sillä alkuperäinen musta on meikkauspöytäni laatikossa. Tämä Lulu Guinnessin tunnettu suukkosuu-kuvio on aivan ihana!

oobd_tangle_teezer_lulu_guinness_4

Olen myös aikaisemmin saanut samaiselta verkkokaupalta kokeiluun Tangle Teezerin Aqua Splashin eli suihkussa käytettävän version. Tämä on tosi outo malliltaan – soikea ja keskeltä ontto. Tämä pysyy hyvin kädessä, sillä tämä on keskeltä kapeampi. Itse olen käyttänyt tätä hoitoaineen levittämisessä märkiin hiuksiin ja tällä todellakin saa kuorrutettua jokaisen hiuksen hoitoaineella. En käytä tätä aina, sillä vaikka tämä olisi kuinka hellävarainen, niin pelkään, että se kuitenkin jonkin verran repii märkiä hiuksia. Tätä suosittelisin enemmän pitkille ja/tai paksuille hiuksille, sillä tällä saa hoitoaineen hyvin levitettyä myös hiusten keskelle.

oobd_tangle_teezer_wet_1

Onko teillä millaisia kokemuksia Tangle Teezeristä?

I received Lulu Guinness version of the compact Tangle Teezer. I already own black compact brush and I really like how they fit in your hand. I also find that because the brush is quite flexible it might not work good on thick and long hair since the bristles would give in too much in front of a tangle. On my fine hair it works great and I feel like my hair doesn’t break as much as using other types of brushes. I also own Aqua Splash version of Tangle Teezer and that is amazing for getting conditioner everywhere in shower. I really recommend this to everyone with long and/or thick hair and have problems getting conditioner all over their hair. Do you own a Tangle Teezer?

 

Tuotteet saatu blogin kautta / Products received as pr samples

6 Comments

 • hellin

  Mä käytän tuota Aqua Splashia myös esim muotoilutuotteiden kanssa, niin että ne leviäisi tasaisesti koko tukkaan. Se on niin helppo pestä, että soveltuu tuohon hyvin.

 • Mia / Beauty Highlights

  Tuo Aqua Splash voisi olla mun pitkille ja paksuille hiuksille superhyvä 🙂 Täytyy jossain vaiheessa kokeilla. Mä omistan perinteisen pinkin Tangle Teezerin ja pakko myöntää, että se on kyllä paras harja ikinä. Saan mun hiukset selviksi ihan ennätysajassa! 😀

 • Painajainen

  Tangle Teezerit on parhaita! En oikeasti tiedä, miten olen elänyt ilman niitä.:D Taloudessamme on kolme erimallista harjaa, tuo matkakoko on niistä mun makuun hieman toisia huonompi pienikokoisuutensa ja tuntumansa vuoksi. Peruskokoinen tuntuu joustavammalta ja on nopeampi käyttää kuin matkakokoinen, tosin pikku-Teezer on silti parempi ja nopeampi kuin mitkään muut kokeilemani harjat.

  Aqua Splashia olen himoinnut jo pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa. Varsinkin jos se kerran sopii pitkille ja paksuille hiuksille, himoitsen sitä entistä enemmän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.