body,  hair,  makeup,  skincare

Tammikuun roskat

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä /
sisältää affiliate-linkkejä

Tammikuussa loppui yllättävän moni tuote verrattuna siihen, etten kahteen viimeiseen viikkoon käyttänyt juurikaan meikkiä tai pystynyt tekemään kunnolla ihonhoitoakaan naamassa olevien tikkien takia. Ja melkein yhden viikon olin työmatkallakin tammikuussa.

Aloitetaan vaikka niistä työmatkalla loppuneista tuotteista. Yritin ottaa mukaan tuotteita, jotka käyttäisin loppuun – onneksi otin vähän ylimääräistäkin, sillä lennon peruuntumisen takia yksi ylimääräinen yö toikin yllättävän ongelman: olinko kerrankin pakannut liian vähän kasvojenhoitotuotteita mukaan? No, onneksi sitä jotain löytyi pesemään meikit pois ja kosteuttamaan naamaa.

loppuneet roskat matkakosmetiikka

Balmainin kosteuttava shampoo ja hoitoaine osoittautuivat aivan liian kosteuttaviksi mun hiuksille. Hiukset menivät pitkin päätä ja olivat todella sähköiset – kyllä, se toinen ääripää sähköisyydessä, liian hoidetut hiukset. Lapsen hiuksille nämä sopivat, sillä hänellä on paksumpi hiuslaatu, mutta en tule ostamaan näitä enää ainakaan itselleni. Medik8:n Hydr8 B5* oli mukava kosteutusseerumi, mutta näin pienestä pullosta on paha sanoa kuinka hyvin se tehosi, varsinkin kun käytin muitakin uusia tuotteita. Rodialin Stem Cell Magic Gel oli tosi hyvää, mutta tämänkin teho jäi vähän mietityttämään, sillä tuosta testiversiosta riitti juuri ja juuri kolmeen kertaan. En ehkä uskalla ostaa täysikokoista hinnan takia. Tämä oli yökäytössä. Päiväkäytössä taas oli Caudalién Vinosource Moisturizing Sorbet, joka tuntui tosi mukavalta iholla ja sopi hyvin meikinkin alle. Sephoran kertakäyttöinen Mango-suihkugeeli oli ok, mutta itse en ole mangon ystävä. Tämänkin taisi tyttäreni valita joskus Sephorasta muttei ole koskaan käyttänyt, joten päätin sen nyt käyttää pois. Teki tehtävänsä, ei mitään maagista. Omoroviczan Cleansing Foam oli tosi outoa alkuun, sillä se tulee paksuna tuotteena ulos. Oli välillä tosi vaikea saada tätä vaahtoutumaan, luultavasti täysikokoisessa ei olisi samaa vikaa, sillä tämän pienen version suu oli todella pieni eli tätä sai puristaa voimalla ulos. Itse tuote oli tosi hyvää, tuoksu vähän outo, muttei mitenkään häiritsevän paha. Tämä pesi kasvoni hyvin, muttei kuivattanut niitä liikaa. Sen sijaan mitään hyvää en osaa sanoa Caudalié Beauty Elixiristä. En tajua miksi tämä on kulttituote tai niin moni tätä hehkuttaa. Käytin tuon pienen pullon kokonaan kolmessa päivässä loppuun. Se ei tuntunut kosteuttavan, tuoksu oli paha, se ei saanut ihoani mitenkään hehkuvaksi ja tuli vain ikävä Cliniquen suihketta. En siis osta täysikokoista.

clinique pep-start wipes

Tässä kuussa loppui kaksi meikinpoistoliinapakkausta. Nivean 3-in-1 -meikinpoistoliinat majailivat meikkipöydällä ja näitä käytin swatchien poistamiseen kädestäni sekä välillä kasvoilla, jos silmien alle oli tippunut luomiväriä. Taisin vähän rakastua noihin Cliniquen Pep-Start Quick Cleansing Wipeseihin. Niissä on kaksi puolta – toinen vähän nypyllinen ja toinen tasainen. Näillä lähti meikki ilman ongelmia. En maksanut näistä tuota 19 euron Kicks-hintaa, vaan käytin näihin 5 euroa alekuponkeja sekä alekoodin. Noin kympin hinnalla nämä jo kannatti ostaa. Nämä saa halvemalla elevenistä. Ja luultavasti tulen ostamaan uudestaankin. Käytän aina välillä meikinpoistoliinoja myös itse meikin poistamiseen, mutta tämä pääasiassa matkoilla tai nyt tammikuussa kun en voinut juurikaan kastella toista puolta kasvoistani – tietysti pesin ihan ihonpuhdistustuotteella kasvoni näiden käytön jälkeen.

peter thomas roth loppuneet roskat joe blasco

Taas loppui yksi Carmex, tällä kertaa granaattiomenan tuoksuinen. Edelleen suosikkihuulirasva! Vichyn Mineral 89 oli kiva tuttavuus, tämä hulahti ihooni todella nopeasti, ehkä vähän liiankin, tuntui että tuotetta pitäisi käyttää enemmän kuin purkissa sanottiin. Tämä pieni versio ei montaa kertaa kestänyt käytössä, mutta todella hyvältä tuotteelta vaikutti. Joe Blascon Radiance Revealing Cream* jäi itselläni yökäyttöön, sillä tämä oli aivan liian paksua omalle iholleni päiväkäyttöön. Tämä kosteutti hyvin ihoani, mutta toimisi varmaankin paremmin hieman kuivemmalla iholla. Lopulta käytin jämät käsivoiteena, kun tämä oli ollut aivan liian kauan auki laatikossa. Ole Henriksenin 3 Little Wonders -setti sisälsi päiväseerumin, yöseerumin ja voiteen. Näiden ulkonäkökin on jo tässä välissä ehtinyt muuttua. Itselläni oli vaikeuksia varsinkin tuo yöseerumin kanssa, se oli jotenkin paksua ja tuntui jäävän pyörimään iholle. Sen sijaan C-vitamiiniseerumi (oranssi) oli tosi kiva. Sheer Transformation -voide oli ihan ok, ei mitenkään ihmeellinen ja mielelläni ei toiminut ihan täysin hyvin meikin alla eli tämä jäi yökäyttöön matkoilla. Nyt nämä on aika nakata roskiin, sillä ne ovat nähneet niin monta matkaa, eli ovat olleet auki aivan liian kauan.

loppuneet roskat meikit

MACin In Extreme Dimension Waterproof Lash oli aika huono. Siis lopulta ripsiväri oli ihan ok, mutta se, että sain sitä edes levitettyä ripsille oli oma työnsä. Harjaan jäi ihan järkyttävä määrä tuotetta ja sitä piti sitten pari minuuttia vedellä ripsivärin suulle, etteivät ripset olisi täysin klimpissä liiasta (ja erittäin märästä) ripsiväristä. Vedenkestävä tämä oli ja erittäin vaikea poistaa, mutta en tule ostamaan, sillä en jaksa poistaa harjasta koko ajan liikaa tavaraa. Essencen Make Me Brow* sen sijaan oli erittäin hyvä tuote ja tätä olen nyt metsästänyt, mutten vielä löytänyt kaupoista. Toivottavasti tätä ei ole lopetettu! Tämä peittoaa Benefitin Gimme Brow’n mennen tullen hinta-laatu-suhteellaan. Suosittelen! Revlon Photoready -pohjustaja oli aika blaah. Tämä oli aika silikoninen, muttei tuntunut tekevän iholleni oikein mitään. En tiedä kuinka hyvin tämä edes pidensi meikkivoiteen kestoa. Tulipahan kokeiltua, ei tarvitse enää ostaa. By Terryn Hyaluronic Eye Primer ei toiminut silmämeikin pohjustajana – ehkä tosi kuivalla luomella joo, mutta tämä oli mitä parhain kosteutus ja samalla lievä peitevoide tummille silmänalusille. Hyaluronihapon takia tämä kosteutti ihoa ja sävyn takia hieman peitti tummia silmänalusia. En kuitenkaan tule ostamaan uutta, sillä en itse tarvitse tällaista tuotetta. Tarten Smooth Operator kesti ikuisuuden tällaiseksi testinäytteeksi. Tämä on tosi hyvä irtopuuteri, sulautuu ihanasti ihoon ja jättää ihon satiiniseksi eli ei siis täysin mattaa. Voisin harkita ostavani tämän, jos joskus joudun miettimään uutta irtopuuteria.

loppuneet roskat batiste snow fairy

Tulihan se Batistekin sieltä, tällä kertaa Rose Gold -tuoksussa mikä on ihan hyvä. Minulla taitaa vielä yksi tätä tuoksua olla odottamassa laatikossa, mutta yleensä nappaan Baren mukaan, jos sitä vain löytyy. Lushin Snow Fairy* tuoksuu edelleen aivan ihanalta, mutta uudistuksen jälkeen, jolloin tuotteista tehtiin säilöntäaineettomia, tämä on saanut minut yksimään suihkussa. En tule siis tuskin ostamaan uutta, sillä en halua yskiä suihkussa. Harmi!

Olin aika negatiivinen tällä kertaa, mutta ehkä tästä oli jollekin hyötyä.

Oliko mukana omia suosikkeja?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.