makeup

Tammikuun suosikit

Yritetään, että jos vaikka tänä vuonna saataisiin ainakin melkein joka kuusta suosikkini blogiin. Hyvä aloittaa tämä uusi rytmi heti tammikuusta.

Meikkaustyylini on ollut todella tylsä – varsinkin työmeikki – koko tammikuun. Olen keskittynyt lähinnä ihooni kuin silmiini. Tämä näkyy myös suosikeissa.

tammikuun_suosikit_clinique_skin_blossom_marc_jacobs_vichy_normaderm_mac

Skin Blossomin* kosteuttava puhdistusgeeli on aivan ihana näin talvisin. Se ei puhdista ihoa liikaa ja iho jää kosteutetun, mutta puhtaan tuntuiseksi. Teen tästä lähiaikoina aivan oman postauksensa, koska tämä tuote ansaitsee sen.

Meikkivoiteeni on ollut sekoitus Cliniquen Acne Solutions -meikkivoidetta sekä MACin Pro Longwear Nourishing Waterproof -meikkivoidetta. Clinique on yksinään liian tumma, joten vaalein MAC pelastaa sen. Tämä duo kestää hyvin ihollani ja se näyttää hyvältä. Myös näin aknen nostaessa päätään, Clinique on hyvä lisä rutiiniini.

Tuoksusuosikkina on ollut kevään uusi Marc Jacobs Daisy Dream Blush*. Aivan ihana! Lisää tästä omassa postauksessaan.

Vichyn Normaderm-sarjan päivävoide* on ollut aivan ihana ja kerroinkin tuotteesta enemmän aikaisemmassa postauksessa. Tämä on kohta lopussa ja pakko varmaankin käydä ostamassa uusi.

Päätin lisätä kosmetiikkasuosikkien lisäksi tähän postaukseen myös muutamia lifestyle-suosikkeja. Suurin osa päivästäni kuitenkin kuluu kaiken muun kuin kosmetiikan parissa.

Olen täysin rakastunut shortbread-pikkuleipiin. Brittimieheni on tästä erittäin tyytyväinen, se meinaan tarkoittaa, että meillä on talossa yleensä aina shortbread-pikkuleipiä. Olen kuitenkin rajoittanut itseni vain yhteen per ilta – eikä tätäkään tapahdu joka ilta. Tällä hetkellä suosikkeja ovat Walkersin Toffee & Pecan -keksit, vaikka eivät suoranaisia shortbreadejä olekaan, mutta idea on aika sama. Marks & Spencerin omat shortbreadit olivat todella hyviä, mutta niitä ei nyt näköjään joulun jälkeen enää ollut samalla tavalla myynnissä. NAM!

Saimme lopultakin miehen kanssa katsottua kaikki kuusi tuotantokautta Modern Familystä ja täytyy myöntää, että sarja on aivan mahtava! Nauretaan välillä ihan kippurassa.

Mitä suosikkeja teillä oli tammikuussa?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.