Uncategorized

Tämän hetken hiustuotesuosikit

Tällä hetkellä jostain syystä, minulla on monta hiustuotesuosikkia – verrattuna siis siihen normaaliin pyöreään nollaan. En vain jaksa ikinä tehdä hiuksilleni mitään ihmeellistä. Pesen ne, käytän ehkä hiuksiin jätettävää hoitoainetta (se joko tehoaa tai ei) ja kuivashampoota (viime aikoina ollut Batiste), kun sitä tarvitaan. Tadaa!

En edes muista, koska olen suoristanut tai kihartanut hiukseni viimeksi. Että näin. Laiska hiustenlaittaja täällä siis.

Mutta aina  välillä löytyy tuotteita, jotka vain ovat niin hyviä, että niitä on pakko käyttää – ja pakko puhua. Tässäpä niitä.

Tämä tuote tuskin tulee yllätyksenä näin syksyisin niille, jotka ovat lukeneet blogiani pidempään. Näin ilmojen kylmetessä Sim Sensitiven O Oil Cure Hair Mask on se tuote, jonka kaivan kaapista esiin (tai kaupasta mukaani), kun päänahkani alkaa temppuilla. Käytän tätä oikeastaan hoitoaineen tapaan, jos en nyt satu menemään saunaan, mutta tätä voi käyttää ihan hauteenakin. Pelkkänä hoitoaineenakin (yritän antaa olla päässä niin kauan kuin tarve) käytettynä tämä helpottaa päänahan kutinaa ja tekee hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät. Tämä tuntuu hieman viilentävältä päänahassa ja kuorii sitä hellästi. Hilse poissa, kutina poissa ja hiukset kiittävät!

ogx_coconut_oil_mist

Seuraava hiustuote tuli hankittua Tallinnasta, mutta tietääkseni saa ihan Suomestakin eli OGX:n Nourishing Coconut Weightless Hydrating Oil Mist. Tuoksuu kookokselta ja tekee hiusten latvoista pehmeät. Tämä ei tee hiuksista raskaita ja yleensä suihkutan tämän käsiin, jonka jälkeen hieron tuotteen latvoihin. Minä pystyin käyttämään tätä jopa kuiviin hiuksiin ilman, että hiukset näyttivät rasvassa uitetuilta. Tehokas kosteuttaja!

Biozellilta testiin saamani syväpuhdistava shampoo on osoittautunut erittäin hyväksi. Joudun välillä hukuttamana hiukseni kuivashampooseen ja näin syksyisin kosteuttaviinkin tuotteisiin, jotta ne eivät lentelisi joka paikkaan. Biozellin syväpuhdistavalla shampoolla hiuksista tulee natisevan puhtaat – joten hiusten kosteutuksesta jälkikäteen kannattaa huolehtia.

colab_dry_shampoo-london

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä ehkä Batisten paras vastustaja eli CoLabin London Sheer & Invisible Dry Shampoo. Tämä on todella hienojakoista, eikä jätä hiuksiin valkoista puuterikerosta. Minulla on tästä myös Volume-versio, mutta sitä en ole vielä testannut. Tuoksu on ihana! Näitä saa parissa muussakin tuoksussa, mutta minä ostin nimen takia (London) enkä ole pettynyt. Tuoksu jää hiuksiin pidemmäksikin aikaa, mutta minä tykkään tästä. Ja sitten tajusin, että kyllä tätä Suomestakin saa, ihan vaikka Cittarista. Hyvä siis näin!

 

Biozell saatu blogin kautta testiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.