shopping,  skincare

Tämän hetken himotuslista

Sisältää affiliate-linkkejä

Mulla on kaksi himotuslistaa – kosmetiikka ja muut. Käydään tänään läpi mun kevään kosmetiikan himotuslistaa. Osa lähtee ihan varmasti lähiaikoina – palkkapäivä huomenna – ostoskoriin.

Tällä hetkellä brändi, joka todella kiinnostaa on Herbivore. Ja siis mullehan tulee mieleen vain Eddie Izzardin Evil Herbivore -sketsi. Mutta varsinkin tyylikkään yksinkertaiset pakkaukset iskee. Katsokaa vaikka nyt näitä!

herbivore

Herbivore on SpaceNK:n uusi brändi, kannattaa ehdottomasti katsastaa valikoima – itse ihastuin juurikin kuvan suihkeisiin sekä öljyihin niin, että ehkä joku lähtee mukaani lähiaikoina.

Mutta arvaa mikä tulee myös SpaceNK-kauppoihin tänä vuonna? Drunk Elephant! Olen niin innoissani, että en malta odottaa. Pakko tilata ainakin C-Firma Day Serum heti, kun mahdollista.

glow recipe

Cult Beautylla on tarjota ihanaa vaaleanpunaista kosmetiikkaa Glow Recipen tuotteiden muodossa. Varsinkin yönaamio kiinnostaa – kuulemma ei tartu tyynyyn.

belif

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä – belif on saapunut Sephoraan! Tätä on odotettu! Tämä korealainen brändi on erittäin hehkutettu Youtuben gurujen toimesta, joten pakkohan sitä on itse testata.

Ihonhoitoa kaikki? Tätä se kevät teettää. Ja paljon yksinkertaisia purkkeja, ei aina tarvitse laittaa sitä rahaa pakkaukseen, eikös se sisältö yleensä ratkaise. Itsehän tykkään kanssa kauniista pakkauksesta, mutta yksinkertainenkin voi olla kaunista.

Oletteko testanneet näiltä brändeiltä mitään? Mitä teidän himotuslistalla on?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.