Uncategorized

Tämä on mun Guerlain

Pääsin pari viikkoa sitten aivan ihanaan lanseeraukseen – nimittäin kun kutsujana on Guerlain, niin mikään huono ilta ei voi olla kyseessä. Lanseeraus järjestettiin Stockmannin Veuve Clicquot -shampanjabaarissa ja etukäteen olin jo kutsusta lukenut, että kyseessä on parfyymilanseeraus. Ja niinhän sieltä paljastui samana päivänä markkinoille lanseerattu Mon Guerlain.

veuve_clicquot_stockmann_champagne_bar

Tässä tuoksussa on jotenkin lyhyt – mielestäni – tuoksunuottien litania – laventelia, bergamottia, jasmiinia, iiristä, vaniljaa, santelipuuta ja kumariini. Ehkä tuo on normaali, mutta esim. alkuperäisessä Le Petit Robe Noiressa on enemmän nuotteja – kun taas omistamassani pikkumusta Couturessa on saman verran, seitsemän.

guerlain_perfumes

Tuoksunuoteista voi päätellä sen, että kyseessä on kukkainen tuoksu, mutta guerlainmaisella tavalla. Se on hieman puuterinen, vaniljainen sekä aavistuksen mausteinen. Tuoksuttelimme tätä jokaisen iholla ja kaikilla se oli aivan erilainen. Minulla tämä jäi enemmän kukkaisemmaksi kuin toisilla, joilla taas vanilja otti vallan. Tykkäsin tästä omalla ihollani ja tämä tulee helposti kevään suosituimmaksi tuoksukseni – tarpeeksi kepeä päiväkäyttöön, mutta ei huku massaan.

mon_guerlain

Pullo on kaunis, ei mitenkään silmiinpistävän erikoinen, mutta sopii oikeastaan vähän minkälaiselle pöydälle tahansa.

Parfyymille kasvot antaa Angelina Jolie, joka Guerlainin mielestä oli heidän juuri oikea nainen parfyymille, joka on tehty naisille, joita ihannoidaan – voimakas, herkkä, määrätietoinen ja kaikkea muuta ihanaa yhdessä paketissa.

mon_guerlain

Itse parfyymin lisäksi saimme jokainen mukaamme kaksi keraamista laattaa, joihin voi suihkia parfyymia ja tämän jälkeen ripustaa vaikka vaatekaappiin. Ihana idea, pitää vielä itse keksiä mihin laitan laatat roikkumaan, sillä suurin osa vaatteistani ei ole roikkumassa henkarissa.

Oletteko käyneet tuoksuttelemassa tätä Guerlainin uutuutta? Mitä piditte?

Parfyymi ja keramiikkalaatat saatu PR-näytteinä

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.