lifestyle

Talviloma oli ja meni

Viime viikolla täällä Etelässä vietettiin talvilomaa – tai hiihtolomaa, miksi sitä nyt kuuluu kutsua. Olin ottanut itsekin viikon vapaaksi ja vaikka olin flunssassa, olin päättänyt tehdä joka päivä Minin kanssa edes jotain pientä.

Maanantaina aloitimme Vaianalla. Oli kyllä hyvä elokuva. Kävimme myös syömässä lounasta leffan jälkeen. Loppuillan lepäilinkin rauhassa kotona.

Tiistaina olikin vuorossa Heureka ja Animal Body Worlds. Huono keli, mutta selvittiin Tiksiin ja takaisin. Ensin pelkäsin, että neiti ei pystyisi katsomaan muovitettuja eläinten raatoja, mutta hän oli aika innoissaan. Aivot olivat kuulemma ällöintä. Ja tiedoksenne, suurin osa eläimistä oli kai miespuolisia – tyttö tarkisti. Sain hänet myös planetaarioon katsomaan universumista elokuvan. Pandaelokuva jäi näkemättä tosin. Lounas syötiin Leonardossa. Lapsen uusi lempiravintola.

Keskiviikkona olikin sitten aikainen hetätys ja lähtö Turkuun. Päästyämme Raisioon mummuni luo alkoi lumimyrsky. Matka saaristoon tulisi olemaan mukava. Enonikin kävi äidillään kylässä ja juttelimme muutaman tunnin ennen kuin isäni kävi hakemassa meidät.
Talvi oli taas yllättänyt autoilijoita saaristotiellä – ja kuulemma muuallakin. Äiti kutsuu Miniä Myrskytytöksi, koska jostain syystä on aina myrsky kun lapsi menee vanhemmilleni. Oli muuten myrsky silloin kun syntyikin. Vanhemmilla keskityin lepäämään ja syömään.

Lauantaina tulimme takaisin kotiin ja viimeisen lomapäivän kunniaksi kävimme sunnuntaina katsomassa Lego Batman -elokuvan. Mahtava!
Onko teidän talvilomat jo vietetty?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.